thermaal-water-van-Uriage-en-GreenKit

Uriage maakt het makkelijker

Uriage maakt het makkelijker 1140 760 GreenKit

Hoe ik Uriage en hun thermaal water leerde kennen? Als ouder heb je al met ongelofelijk veel taken te jongleren – eten dat op tafel getoverd moet worden, carrières die nagejaagd worden, bergen was die lijken te groeien per uur, lege koelkasten die terug gevuld moeten worden, en laten we zeker ook niet vergeten om een heel klein beetje – maar broodnodige aandacht – voor jezelf én je partner in te plannen.

In zo’n hectisch leven is een product dat de routine een ietsiepietsiebeetje makkelijker maakt méér dan welkom. En zo ontdekte ik dus Uriage: ik won tijd en vermeed gedoe dankzij hun reinigende water dat je op een washandje doet, over vuile snoetjes, handjes of billetjes wrijft en dat je achteraf niet meer met water moet wegwassen. Klinkt banaal. Maar het maakte voor mij als mama wél een verschil. En al zeker als ik ook weg van huis mijn duurzame levensstijl wilde volhouden en liever geen wegwerpdoekjes in de vuilbak mikte.

Van klein naar groot

Wat hier tijdens de babyjaren van onze kindertjes bijna wekelijks werd aangevoerd, was fysiologisch water om snotneusjes te spoelen. Want geloof me, die kleintjes kunnen er wat van, van dat gesnotter. De ene verkoudheid was de deur nog niet uit of de volgende stond al klaar. Wij hadden van die kleine plastic dingetjes waarvan je een dopje moest afbreken, in het neusje van je kleine snotterd moest spuiten en dan het plastic mee op de stapel in de vuilbak moest gooien. Klein plastic spul, ja, maar dat stapelt wel op na een tijdje. Dankzij Uriage kon ik een hele stapel plastic vermijden! Want zij hebben een neusspray in een verpakking van 100 ml! Even reinigen na elke spraybeurt en… niks in de vuilbak!

Thermaal water, thermaal water en thermaal water

Uriage heeft een uitgebreider gamma voor kleine ukjes. Verzorgingsproducten voor babybilletjes, zeepvrije shampoo om de haartjes van je lieverd proper en zacht te krijgen – want geef toe, baby’s ruiken niet àltijd fris en fruitig. Een reinigende olie of een vette reiniger of een milde reinigingsmelk? Uriage heeft het voor je klaar! Allemaal met thermaal water natuurlijk!

 

Dit bericht komt voort uit de samenwerking met Uriage tijdens de allereerste editie van GreenKit . Je vindt een Cleansing Cream van Uriage in die ontdekkingsdoos van GreenKit! Maar wees er snel bij, want die eerste editie slinkt zo dat het binnenkort ongetwijfeld een collector’s item wordt 🙂

Laat een reactie achter