babyverzorging-Weleda-GreenKit

Weleda babyverzorging zorgt al een eeuw voor ons!

Weleda babyverzorging zorgt al een eeuw voor ons! 287 220 GreenKit

Ik ben al langer dan vandaag fan van Weleda. En dat ik duidelijk niet de enige ben, blijkt wel uit het feit dat Weleda al sinds 1921 bestaat! Dat is – snel even tellen – al 100 jaar, hé! Als dat geen succesformule is… Niet moeilijk natuurlijk, want ze gebruiken het beste wat de natuur te bieden heeft in hun verzorgingsproducten, zeker als het over babyverzorging gaat.

Waarom de verzorging van de babyhuid zo belangrijk is

Dat lijf van ons, grote mensen, kan ondertussen al tegen een klein stootje. En dat komt omdat wij al een paar jaar meedraaien. Door de jaren heen is ons lichaam gewend geraakt aan al die prikkels van buitenaf. Die huid van ons heeft letterlijk al wat eelt gekweekt.

Maar voor je baby is dat anders. Je kleine lieverd komt nog maar pas piepen, dus de huid van je baby is na de geboorte nog niet helemaal volgroeid en dat zorgt ervoor dat dat zachte babyhuidje erg kwetsbaar is.

Weleda babyverzorging staat voor je klaar

Je wil dus voor je baby niet dezelfde producten gebruiken als voor je eigen lijf. Daarom is het belangrijk om een milde babyverzorging te gebruiken, zonder synthetische ingrediënten die dat tere huidje belasten. En dat is precies wat Weleda voor je heeft geregeld! Weleda Babyverzorging met Calendula verzorgt, kalmeert en beschermt. Het is veilig, mild en zacht. Je kan het dus prima vanaf dag 1 gebruiken bij de verzorging van je kleine wondertje.

Geen stress

Een wasmomentje, dat is voor baby’s en mam of pap vaak een gezellig quality time momentje. Maar wist je dat je baby niet elke dag in bad hoeft? Eén tot twee keer per week is ook helemaal oké. Wat de meeste baby’s ook heerlijk vinden, is samen met mama of papa onder de douche. Je hoeft dus helemaal niet te stressen en te gaan rennen tegen de tijd om na een ontspannend uitje dat zogenaamde verplichte badmomentje nog tussen het avondeten en slaapjestijd te wringen. Relaxxxx. Op die dagen was je je baby gewoon met een nat washandje.

Water én zeep

Maar wassen met alleen water droogt het babyhuidje uit, dus het beste gebruik je voor het wassen van je baby’s lijfje een product dat mild en zacht is en de huid niet uitdroogt. Dat kan prima met de Calendula Shampoo & Douchecrème. Met ingrediënten zoals biologische sesamolie, zoete amandelolie en extract van biologische Calendula maak je bijna je eigen babyspa, gewoon thuis in je badkamer! Je kan het voor dat schattige lijfje én het haar gebruiken. Lekker makkelijk én je kan er zeker van zijn dat je de huid van je baby optimaal verzorgt en beschermt tegen uitdrogen.

Lief voor alles en iedereen

Ook berg is geen probleem voor deze shampoo en het kammen van de haartjes wordt stukken makkelijker. Nog een mooie meevaller: Calendula Shampoo & Douchecrème prikt niet in de oogjes. Dat. Is. Een. Must! En weet je wat ook nog fijn is? Het is niet enkel lief voor je baby, maar ook animal friendly, vegan, bio en 100% natuurlijk. Wat wil een mens nog meer?

 

Dit bericht kwam er dankzij de fijne samenwerking tussen Weleda en GreenKit. In de 3e editie van de GreenKit ontdekkingsdoos vind je een Weleda-staaltje. En in de 4e editie doen ze ook weer mee!

 

Laat een reactie achter