GreenKit Box

Wat zit er in de ontdekkingsdoos?

Wat zit er in de ontdekkingsdoos? 772 565 GreenKit

Goede vraag!

Maar dat is nu dus nog even een verrassing! Je zal nog heel even moeten wachten tot de doos er écht is. En dat is vanaf eind april ongeveer. Want op dit moment, as we speak, zijn er vaardige handen bij maatwerkbedrijf  Werminval volop aan het werk om de GreenKit ontdekkingsdoos voor jou te vouwen en te vullen. Daarna vertrekken ze naar de vroedvrouwen in heel Vlaanderen en krijg je ze daar gratis bij de begeleiding.

Ik kan je al wel vertellen dat er een prachtige groeimeter in zal zitten, speciaal voor GreenKit ontworpen door Isabelle Geeraerts. Een klein cadeautje van mij, voor jou. Zo kan je bijhouden hoe hard dat ukje van jou groeit én houden we samen de afvalberg een beetje kleiner. Want die groeimeter werd gedrukt op gered papier door ReDoPapers. Op de achterkant van die groeimeter kan je dankzij de fijne dames van StudioMaria zien van welke groene partners je stalen kan ontdekken in de doos.

Als je heel erg nieuwsgierig bent, dan kan je al eens gaan piepen bij alle duurzame partners van GreenKit. Dan kan je eens gezellig gaan grasduinen in hun groene aanbod. Want daar gaat het bij GreenKit natuurlijk om: voor jou die binnenweg naar het duurzame babyaanbod zoeken!

En natuurlijk kan je hier opzoeken waar je de GreenKit ontdekkingsdoos kan vinden. Ben je niet zwanger, maar wil je graag een GreenKit? Schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief, dan hoor je ’t als eerste als ik hier een giveaway van de dozen doe.

Spannend allemaal, he!

Heb je ondertussen zin om eens te lezen wat de pers over GreenKit schrijft? Ga dan eens piepen bij Het Belang van Limburg, De Standaard, Knack, Gazet van Antwerpen en Libelle mama!

Laat een reactie achter