baby-ontdekt-GreenKit

’t Zit vanbinnen… in de 2e GreenKit ontdekkingsdoos!

’t Zit vanbinnen… in de 2e GreenKit ontdekkingsdoos! 768 576 GreenKit

In de eerste editie van GreenKit kon je al fijne merken ontdekken om een duurzaam nest voor je kleintje te bouwen. Maar ik heb ondertussen ook niet stilgezeten: Ik ben volop in het samenstellen van de 2e editie gedoken en ja, hoor, die 2e editie is er nu ook! Lees hier wat je er allemaal in kan vinden!

Cadeautjes…

Je wil natuurlijk een leuke kinderkamer voor dat kleintje van je. Tintelijn kan je helpen om de leukste duurzame verf te vinden! Ze staken een mini ‘verfblikje’ in de GreenKit, dat prima dienst kan doen om eerste haarlokjes, armbandjes, … in te bewaren!

Een baby komt spijtig genoeg niet met een handleiding, maar Happy Baby Coach Anja Caers heeft dankzij haar jarenlange ervaring als osteopate oor en oog gekregen voor de signalen die baby’s gebruiken om je iets duidelijk te maken. Ze stak een handige naslagkaart mét qr-code naar babyhuiltjes om je op weg te zetten.

Voor je ‘t weet, wordt die lieve kleine baby een grote uk die op eigen beentjes wil staan. HippeSchoentjes helpt je heel erg graag om de juiste schoentjes voor je stappertje te vinden. In de GreenKit staken ze superleuke mijlpaalkaartjes met advies bij elke ‘stap’ die je kleintje zet.

Tinge verwent je baby graag nog eens met een zachte wasgel die je vanaf dag 1 al mag gebruiken! En ze zetten met hun mooie kaartje ook de mama’s even in de bloemetjes.

Dankzij Blabloom verdwaal je niet in de babyjungle. Zij staken in deze ontdekkingsdoos weer een handige checklist voor je geboortelijst. Zo kan je makkelijk noteren wat je bij wie leent, te weten komen wat je écht nodig hebt en makkelijk nee zeggen tegen overbodige spullen.

Wat zeker niet in je kraamtas mag ontbreken als je naar de kraamafdeling snelt: het superschattige mutsje van Iebje! Haal dat fototoestel al maar boven… Of je vindt in de GreenKitdoos een leuk mini knuffeldoekje om aan een tutje te hangen, of een vrolijk balletje om samen met je baby te spelen.

Nieuwe babyspullen, dat vraagt al eens een hap uit je budget. En dan ben je nog niet aan de leuke decoratie begonnen! MicMacMinuscule weet raad en geeft je via GreenKit een heuse handleiding en splitpennen om zelf een naamslinger te maken.

… en nog meer cadeautjes!

Houten Vriendjes geeft je met het doosje kleurpotloodjes alvast inspiratie om de suikerbonen op een andere manier in te vullen. Of om grote broer of zus alvast een mooie tekening te laten maken voor de nieuwe spruit.

Jack N’ Jill leidt je als een echte tandenfee door de verschillende fases van tandjes krijgen én verzorgen. Met hun staaltje verdovende tandgel maak je ‘t wat makkelijker voor je kleintje.

O wee, hij of zij die je slapende baby wakker maakt. Met de deurhanger van Villa Kakelbont hou je iedereen op een veilige afstand. Zo kan jij (hopelijk) ook rustig even dutten.

Snoeten of billen wassen? Dat doe je met het leuke wasbare doekje dat Kempense Luierkontjes voor je in de GreenKit stak! Welk leuk printje kreeg jij?

Met de shampoo en body wash van Weleda verwen je je kleintje vanaf het prille begin! Je krijgt er ongetwijfeld een stralende glimlach voor terug.

Van Madam Sam krijg je een leuk eco-kaartje om  als achtergrond bij de echo van je wondertje in een mooi kadertje te bewaren. 

Kleine Spruit stak een bedankingskaartje in de ontdekkingsdoos zodat je alle gulle bezoekers die je baby komen bewonderen op persoonlijke wijze kan bedanken met een foto van je kleintje, hun cadeau en het kaartje erbij.

En natuurlijk krijg je van GreenKit ook weer de prachtige groeimeter cadeau! En de doos om geboortekaartjes, je zwangerschapstest, … in te bewaren, want ooooh, wat is die ontdekkingsdoos nog steeds zo mooi (mijn bescheiden mening).

Binnenweg

Voilà. Zo hoop ik je een binnenweg te tonen naar dat mooie duurzame babyaanbod.  Want goed begonnen is half gewonnen! Wil je nog een binnenweg naar al deze fijne duurzame merken? Hierheen!

En? Heb jij al een doos te pakken? Wat vind je ervan? Laat het hieronder even weten! Nog geen doos? Bemachtig er snel eentje!

 

 

* Yep yep, dit blogbericht over deze fijne bedrijven is er gekomen dankzij hun partnerschap met GreenKit. Dikke vriendjes, wij!

12 reacties

Laat een reactie achter