GreenKit-energie-SunnyMummy

Wat jij ongetwijfeld ook mist…

Wat jij ongetwijfeld ook mist… 1386 836 GreenKit

Er zijn een paar dingen die we allemaal te weinig hebben als (kersverse) ouders. Tijd, slaap en energie bijvoorbeeld. En een robot die alle onbelangrijke dingen voor ons doet terwijl wij met onze kleine schat knuffelen. Van die robot kunnen we nog lang dromen en tijd kunnen we niet bijmaken. Slaap, tja. We doen ons best, he. Het is als ouder vaak kiezen tussen wat me-time of slaap. Dat blijf ik een moeilijk evenwicht vinden.

Maar die energie? Daar valt wél iets aan te doen!

Energie voor 3

Als je ‘s morgens futloos uit je bed rolt om al vermoeid aan een lange dag te beginnen, dan is je kaarsje ‘s avonds ook weer snel uit. Dat maakt de keuze ’s avonds tussen in slaap vallen op de zetel en me-time wel veel makkelijker, maar leuk is het niet. Koffie slurpen doorheen de dag helpt eventjes, maar we weten allemaal dat er gezondere en betere manieren zijn om bij te tanken.

Mama Jayde had er ook genoeg van om futloos achter haar 3 kinderen te sloffen, dus deed ze er iets aan! Ze maakt met SunnyMummy poeders van gevriesdroogde groenten en fruit om vrouwen op een natuurlijke manier een boost te geven. Mét alle pro’s van de groenten en het fruit er nog lekker in want dankzij die techniek behouden ze 97% van hun natuurlijk voorkomende vitamines, mineralen, vezels, kleur én smaak.

Nourish Me! en Feed Me! zijn speciaal voor zwangere vrouwen en borstvoedende mama’s, maar ook zonder bolle buik kan een extra schepje energie geen kwaad. Jayde maakte daarom ook Boost Me! en Power Me! voor élke vrouw die wat meer energie en weerstand kan gebruiken.

Lokaal superfood voor meer energie

De superfood poeders van SunnyMummy zijn gemaakt van eenvoudige ingrediënten. Jayde probeert je dus niet te verleiden met exotische wortels uit Zuid Amerika of algen uit de stille oceaan! Het zijn gewoon groenten, fruit en kruiden die ze heel specifiek selecteerde op hun voedingswaarden. En zo worden ze dus eigenlijk in een mix een ‘superfood’, ook al lijken ze dat individueel niet te zijn. Maar euh… wil jij het geheimpje van Jayde weten? Vers fruit en groenten zijn eigenlijk altijd superfoods, het liefst natuurlijk biologisch, binnen het seizoen, en lokaal!

Doe maar eens zot

Weet je wat nu écht handig is aan die poeders? Je kan ze in een handomdraai in alle soorten voeding verwerken. Yep, alle soorten. ‘s Morgens door je yoghurt? Doe maar! Liever in de soep? Dat kan ook. In die cake voor het vieruurtje? Ja, zenne. Of ben je meer een koekjes- of pannenkoekenmens? Tuurlijk. Smoothies? Salade? You name it, de SunnyMummy poeders geven je eten – én jou natuurlijk – met plezier een boost!

You can’t pour from an empty cup

We weten het allemaal, maar er zijn er maar enkelingen die er écht naar leven: je moet voor jezelf zorgen om voor een ander – je kind bijvoorbeeld – te kunnen zorgen. Dat kan natuurlijk op verschillende manieren. Sporten, slapen, leuke dingen doen om op te laden. Maar wat je in je mond stopt, is toch ook zeker een hele belangrijke factor.

Eerlijk? Ik ben er zelf ook geen held in. Op dit moment, zelfs terwijl ik dit schrijf, staat er een potje chocola nét binnen handbereik. Beetje suiker voor de kleine middagdip. Maar het wordt hoog tijd dat wij – jij en ik – in gang schieten. Dat we die gewoontes omdraaien naar een positieve verandering. Vandaag. SunnyMummy helpt je daar met plezier bij!

 

En euh… heb jij een GreenKit ontdekkingsdoos gekregen? Download dan zeker je kortingscode van SunnyMummy via de QR-code op de groeimeter!!!

 

Dit blogbericht kwam er dankzij de fijne samenwerking tussen SunnyMummy en GreenKit. In de 4e editie van GreenKit vind je een zenmomentje voor jezelf: een kleurplaat voor volwassenen, helemaal in de SunnyMummy sfeer!

Laat een reactie achter