Wat foliumzuur en ijzer voor jou kunnen doen

Wat foliumzuur en ijzer voor jou kunnen doen 576 682 GreenKit

Moe. Moe. Moe. Klinkt dat herkenbaar? Of je nu nog met een prachtige bolle buik rondloopt – in mijn geval was dat eerder ‘rondwaggelt’ – of al achter kleintjes aanrent, het ouderschap brengt vaak ook wat vermoeidheid met zich mee. Wist je dat daar een makkelijke oplossing voor is? Had je al eens aan foliumzuur en een ijzersupplement gedacht?

Foliumzuur tijdens je zwangerschap

Een klein wondertje dat in je buik groeit. Het is prachtig! Maar het vraagt ook veel energie van je lijf. Niet moeilijk dat je dus wel eens vermoeid bent. Dat komt door al dat harde werk dat er aan de gang is natuurlijk! Wist je dat je lijf tijdens je zwangerschap een liter extra bloed aanmaakt? Dat heeft het nodig om de placenta te laten groeien. Die vormt dé verbinding tussen jou en je baby. En je baby heeft ook ijzer nodig voor de aanmaak van eigen bloed. Wat extra ijzer kan je dan de boost geven die je nodig hebt. De ijzertabletten van Floradix zorgen voor die portie ijzer die jou sterker maakt én het bevat ook foliumzuur, wat je lichaam al tijdens je kinderwens én tijdens zwangerschap ondersteunt. Je vindt Floradix ook in vloeibare vorm, als pillen slikken lastig is.

Kleintjes vragen energie

Dat vermoeide gevoel durft zich ook nog wel eens na de zwangerschap doorzetten. Misschien voel je je na de bevalling wat verzwakt. En daarna komt het goochelen met alle taken, kindjes verzorgen, misschien borstvoeding geven, onderbroken nachten en het dagelijkse werk. Wat extra ondersteuning kan je dan helpen om je fitter te voelen. Floradix staat je dan graag bij met z’n ijzersupplement.

Wat zit erin?

Floradix voorziet je op een natuurlijke manier van vitamines B en vitamine C, het is gemaakt op basis van natuurlijke planten- en vruchtenconcentraten. En je kan op je 2 oren slapen want het bevat geen dierlijke bestanddelen, geen lactose, geen alcohol, geen kleurstoffen en geen conserveringsmiddelen. Dat maakt het dus ook geschikt voor vegetariërs. Wist je dat je zelfs kan kiezen tussen een vloeibaar elixir én de glutenvrije versie Floravital? Deze glutenvrije versie is ook prima voor veganisten!

Nog twee meevallers: Floradix heeft een goed opneembare vorm van ijzer én het heeft géén vies smaakje. Maar laat dat je niet tegenhouden om het maatbekertje toch gewoon lekker door een gezonde vruchtendrank te roeren.

Foliumzuur of ijzer? Wat, voor wie, wanneer?

Wil je dat gevoel van energie ook doorzetten als je schatjes groter zijn? Ook daarvoor heeft Floradix een aanbod voor jou. In een handig overzichtje ontdek je hoe ze je met hun aanbod in verschillende levensfases kunnen ondersteunen.

Maar. Vergeet zeker niet om gezond, evenwichtig en gevarieerd te eten. Een voedingssupplement vult aan, maar het kan die voeding nooit vervangen. Vraag steeds advies aan je apotheker of arts.

 

Dit blogartikel vloeide voort uit de fijne samenwerking tussen Floradix en GreenKit.

Laat een reactie achter