littleLily's-GreenKit-wasbaar

Hoe Little Lily’s jou de weg wijst… naar wasbaar!

Hoe Little Lily’s jou de weg wijst… naar wasbaar! 402 222 GreenKit

Ik doe altijd een vreugdedansje als er een nieuwe eco ondernemer opstaat om eindelijk die stap te wagen en tóch die jarenlange sluimerende plannen uitvoert om het eco aanbod makkelijker toegankelijk te maken. Dus, vreugdedansje, want Shana van Little Lily’s is één van die nieuwe eco ondernemers, Ze wijst je graag de weg bij alle keuzes in wasbaar luieren. En meer!

Zel-lef doen!

Iedereen met een peuter in huis kent die 2 woorden. Zel-lef doen! Wel, dat is eigenlijk een hele wijze levensles van die kleintjes voor ons. Doe het zelf… En dat is precies wat Shana deed! Haar verhaal begint daarom voor mij ook heel erg herkenbaar. Toen ze mama werd van haar oudste dochter, was ze zich plots heel wat bewuster van de impact die ze had op onze wereld. En over hoe we zelf positieve dingen kunnen doen om daar een draai in de goede richting aan te geven.

Shana besloot om voor wasbare luiers te gaan. Zij en haar man informeerden zich, maar ze vonden het – heel begrijpelijk – nogal moeilijk om te beslissen op basis van platte tekst en foto’s. (Ook herkenbaar!) Maar er was geen winkel bij haar in de buurt waar ze even naartoe kon gaan om die wasbare luiers eens vast te pakken. Of om een antwoord te krijgen op haar vele vragen. Dus kocht ze verschillende systemen en ging het wasbaar luieren met vallen en opstaan. Shana gaf niet op en hield vol tot ze het systeem had gevonden dat bij hen paste.

Beginnen aan wasbaar luieren was voor haar dus wat een sprong in het duister – of toch tenminste nog serieus in de schemer. Hoe kon Shana ervoor zorgen dat het wat lichter werd voor andere zoekende ouders? Door zelf een shop met wasbare luiers te starten, tiens!! En zo werd Little Lily’s geboren…

Wat je nog kan doen naast wasbaar luieren

Maar haar plan stopte niet bij die wasbare luiers. Shana zag al gauw dat er nog veel meer kleine stapjes gemaakt konden worden. Dat er bij die wasbare luiers ook wetbags, wolbroekjes en overbroekjes passen, dat spreekt voor zich.

Maar Shana vulde haar shop aan met nog meer makkelijke kleine aanpassingen die weinig veranderen aan jouw levensstijl, maar toch een grote impact hebben. Zo vind je bij haar ook ecologische verzorgingsproducten en poetsproducten, alles wat je aan tafel nodig hebt voor je kleintje, duurzame schoolspulletjes voor je grotere kindjes, wasbare borstcompressen en maandverband,  …

Met andere woorden: Little Lily’s is een bezoekje waard – of het nu online of in haar stenen winkel is!

En een verrassing… Korting!

Nog een reden nodig om eens te gaan piepen? Shana heeft een verrassing voor je, in kortingsvorm! Haal bij het afrekenen – online of in de winkel – je kortingscode GREENKIT2021 boven en je krijgt meteen eenmalig een korting van 10% op je aankoop. Deze actie is geldig tot 31/12/22! Waar wacht je nog op? Go, go, go!

 

Dit blogbericht kwam er dankzij de fijne samenwerking tussen Little Lily’s en GreenKit. Je vindt de kortingscode ook op de groeimeter van de 4e ontdekkingsdoos.

Laat een reactie achter