Villa Kakelbont: voor duurzame kapoenen

Villa Kakelbont: voor duurzame kapoenen 427 640 GreenKit

Hét icoon van speelsheid, kindervreugd en fantasie? Pippi Langkous natuurlijk! Het is dan ook geen wonder dat Kim voor haar ecowebshop vol kinderspullen de naam Villa Kakelbont koos. Elk (kinder)hart maakt toch een sprongetje bij het horen van die naam!

Goed begonnen is half gewonnen

Kim helpt je al vanaf het prille begin. Ze voorziet je van het nodige materiaal voor de borstvoeding en de verzorging, je kan er ook meteen terecht voor alles wat je nodig hebt voor eten en drinken als je uk wat groter is én ze zorgt ervoor dat je duurzaam op pad kan met je lunchpakketjes, en naar school. En wist jij dat er wandelwagens bestaan die voor het grootste deel uit gerecycleerd materiaal bestaan? Hoera! Hoera, zeg ik!

Duurzame kinderkamer

Wat Pippi Langkous zeker ook zou appreciëren, is dat de spulletjes die je in webshop Villa Kakelbont vindt duurzaam zijn. En jij waarschijnlijk ook want zo kan je met een gerust hart op 1 plek je hele babyuitzet bij elkaar winkelen. Want dat vond ik zelf nu pas écht moeilijk bij het samenstellen van ons nestje: duurzame meubeltjes vinden voor de kinderkamer. Bij Villa Kakelbont is dat geen probleem, je hebt maar te kiezen uit hun ruime aanbod. Zelfs tot behang toe! En duurzaam. Je ziet daar ook meteen ook weer eens dat duurzaam alles behalve geitenwollensok is, maar mooi, stijlvol en hip kan zijn! Ik zou zélf stiekem graag die ene hoogslaper willen om in weg te dromen… En wat dacht je van leuke wanddecoratie om de kinderkamer op te vrolijken?

Ook voor grotere kapoenen

Ook voor duurzaam speelgoed kan je bij Villa Kakelbont terecht. Misschien loopt er al een trotse grote broer of zus in huis rond die ook wel een cadeautje verdient. Maar ook je kleine kapoen zal groter worden en op ontdekking gaan in huis en dan wil je enkel veilig speelgoed in huis dat zonder problemen door kinderhandjes kan. En kindermondjes proof zijn. Want kleintjes gaan op ontdekking met al hun zintuigen! Dan wil je geen ftalaten en ander gek spul in huis. Benieuwd naar meer hierover? Ga dan zeker eens meer lezen over REACH.

Vertel, wat vind jij onmisbaar in een duurzame kinderkamer?

Dit blogbericht vloeit voort uit een vrolijke samenwerking tussen Villa Kakelbont en GreenKit. In de allereerste ontdekkingsdoos vind je een sticker van Villa Kakelbont. En hoera, hoera, ook in de 2e editie van GreenKit kom je Villa Kakelbont tegen!

Laat een reactie achter