Blabloom-videogeboortelijst-GreenKit

Videogeboortelijst bij Blabloom

Videogeboortelijst bij Blabloom 395 459 GreenKit

Zeeën van tijd leek je bij het begin van je zwangerschap te hebben. Een geboortekaartje? Jaaaa, dat kan nog even wachten, we moeten dé naam eerst nog vinden. Een geboortelijst? Ja, ja, daar komen we nog wel aan toe.

En dan zijn er plots, voor je het merkt, al een heel aantal maanden van je zwangerschap voorbij en moet je nog voor vanalles en nog wat in gang schieten. Daar kan je dan wel een handje hulp bij gebruiken natuurlijk! Want het is niet altijd makkelijk om als zwangere heen weer te hollen om al die praktische dingen te regelen. Misschien zit je met lastige kwaaltjes. Of is het voor jou helemaal niet comfortabel om lang in de auto te zitten. En zeker nu is een ommetje naar de geboortewinkel niet handig want nu moet je in je kot blijven!

Maar geen paniek. Blabloom weet wat gedaan.

Blabloom helpt je… vanop een afstandje!

Als klantvriendelijkheid hoog op je prioriteitenlijstje staat, dan zit je voor een geboortelijst bij Blabloom hé-le-maal goed. Zelfs vóór het corona-tijdperk wisten ze het onderste uit de kan te halen om hun zwangere mama’s zo goed mogelijk te helpen bij het samenstellen van een geboortelijst. Zélfs vanop afstand! Ja, toen al. Hoe voorzienig kan je zijn, he. Want dat komt in deze tijden natuurlijk éxtra goed van pas. Dat is zelfs een afstand van méér dan 1.5 meter!

Hoe zo’n videogeboortelijst werkt

Eenvoudiger kan bijna niet. Je prikt eerste even telefonisch met Blabloom het ideale moment om te videobellen. Op le moment sûpreme installeer je je met je laptop/smartphone/iPad comfortabel op je zetel – en waarom niet, met een lekker gezond drankje naast je. Misschien nog wat geknabbel ernaast. Maak het gezellig.

Je krijgt een hoogsteigen Blabloom-medewerker voor je – euhm digitale – neus, die je persoonlijk langs het hele Blabloom-aanbod leidt en de deskundige uitleg geeft die je ook zou krijgen als je in real life in de winkel zou rond snuisteren om je geboortelijst samen te stellen.

En net zoals bij een echt bezoek zullen ze je advies geven in plaats van verkooppraatjes. Want Blabloom focust op duurzaamheid en dat betekent niet enkel dat ze duurzame spullen voor je kleine lieverd aanbieden, ze willen ook niet dat je in de val van teveel trapt. En daar staan ze je dan ook graag in bij.

Een duurzame videogeboortelijst. Uitgevonden in het pre-corona-tijdperk. Geniaal, toch?! En die videogeboortelijst zal bij Blabloom ook nog lang na corona bestaan ook, want ze maken het je bij Blabloom altijd graag gemakkelijk! Lief, he.

Dit blogbericht kwam tot stand door een fijne samenwerking tussen Blabloom en GreenKit. In de 1ste en 2e GreenKit ontdekkingsdoos vind je een handige geboortelijst checklist van Blabloom. 

Laat een reactie achter