Verzorgingsproducten van Weleda leggen je in de watten

Verzorgingsproducten van Weleda leggen je in de watten 768 438 GreenKit

Voor mij was Weleda m’n allereerste eye opener. Ik had al aardig wat haalbare aanpassingen gedaan richting eco levensstijl, maar ik had nog nooit stilgestaan bij de verzorgingsproducten die ik gebruikte.

Want je beseft het misschien niet, maar je huid is een kostbaar iets. En het neemt veel op vanuit je omgeving, dus het is belangrijk er goed voor te zorgen en al zeker om het zelf goed te behandelen! Voor mij geen gifstoffen op m’n huid, laat staan op de huid van onze kinderen. En daar kan Weleda een aardig handje bij helpen.

Duurzame verzorgingsproducten vanaf het prille begin

Toen ik zwanger was van ons eerste wondertje kreeg ik van mijn peter een badmelk van Weleda cadeau. Om lekker te ontspannen. Wat vond ik dat een fijn gebaar! En van die ene fles badmelk ging ik de rest van de verzorgingsproducten in hun gamma ontdekken. Met m’n bolle buik kon de zwangerschapsolie tegen striemen niet ontbreken natuurlijk. Toen wist ik natuurlijk nog niet of het wel zou helpen, maar het zorgde in elk geval voor een ontspannend momentje elke dag. Even buikje inwrijven, even extra contact maken met je kleintje. Achteraf viel de striemschade heel erg goed mee, dus dat was mooi meegenomen. En voor wie ernaar op zoek is: perineumolie om een knip of inscheuren te voorkomen, hebben ze ook!

Met gratis advies erbovenop

Wat ik zeker ook heel fijn vond om te ontdekken, was hun webpagina met advies bij zwangerschap en kraamtijd. Je komt er vanalles te weten over het verloop van je zwangerschap, wat je tegen zwangerschapskwaaltjes kan doen – los van hun eigen verzorgingsproducten! Je leert er meer over je huid en gezichtsverzorging tijdens de zwangerschap, over je voeding. Of hoe je je kan voorbereiden op de bevalling. Ze geven je zelfs al een blik op de bevalling, de kraamperiode en de borstvoeding!

Paraat voor je baby

Weleda staat ook klaar om je baby in de watten te leggen. Poeder voor de billetjes, olie voor een heerlijke momentje quality time met babymassage, een billenbalsem voor rode billetjes of een buikjesolie om de spijsvertering te ondersteunen. Dat komt van pas bij die vervelende krampjes! En wat dacht je van een welterustenbadje voor je baby gaat slapen? Weleda heeft het allemaal – en meer – voor jou en je kleine schat in huis.

Verzorgingsproducten met bio en  100% natuurlijke ingrediënten

Weleda haalt voor jou graag het beste uit de kast. Nu ja, uit de natuur eigenlijk! Ze verwerken ruim 170 verschillende ingrediënten van 100% natuurlijk oorsprong in hun producten. Natuurlijke, biologische en heilzame ingrediënten die op een duurzame manier geproduceerd worden, zodat zowel de telers, de natuur als jij en je kleintje er beter van worden. Dat past heel mooi in hun missie: in harmonie met mens en natuur.

 

Welke verzorgingsproducten van Weleda heb jij al ontdekt?

 

Dit blogbericht ontstond uit de enthousiaste samenwerking tussen Weleda en GreenKit. In de tweede editie van GreenKit vind je hun zwangerschapolie voor mama.

 

Laat een reactie achter