Scharrelvos

Tweedehands pareltjes bij Scharrelvos

Tweedehands pareltjes bij Scharrelvos 1338 1198 GreenKit

Wij zijn een gezinnetje van scharrelaars. Onze kindjes doen niets liever dan scharrelen in de tuin. En ik en mijn vriend, wij scharrelen dan weer dolgraag op rommelmarkten. Want daar vind je mooie schatten. Dat die schatten tweedehands zijn, maakt het voor ons nog mooier want zo krijgen die dingen een langer leven, wat dan weer mooi meegenomen om de afvalberg wat lager te houden! Het enige jammere is dat dat rommelmarktgescharrel nogal seizoensgebonden is en dat we soms sneller iets nodig hebben dan dat het zich aanbiedt op een rommelmarkt. Maar daar is nu een oplossing voor: Meet Scharrelvos!

Scharrelvos zoekt het voor je uit

Scharrelvos, ofte uw professionele scharrelhulp! Geertrui, die de tweedehands winkel uit de grond heeft gestampt, zet zich dag in dag uit in om de mooiste preloved spullen voor je kleine spruit bij elkaar te zoeken. Met haar bakfiets. Ze heeft een knus holletje gebouwd in Borgerhout én een online holletje op het wereldwijde net waar ze al dat tweedehands moois voor je uitstalt. Je kijkt je ogen uit als je al haar schatten ziet. Rekken met de schattigste kleertjes voor je kleintje. Een uniek wiegje. Vintage meubeltjes die ze eigenhandig gepimpt heeft.

Tweedehands geboortelijsten en cadeaus

Je kan bij Scharrelvos dus je hele geboortelijst bij elkaar sprokkelen. Had je nog iets op je verlanglijstje staan dat ze niet in haar winkel heeft liggen? Dan gaat ze eigenhandig op jacht voor jou! Naast tweedehandsspulletjes leidt Geertrui je ook met plezier door de wereld van de wasbare luiers en billendoekjes. En ze heeft een mooi aanbod van mens- en milieuvriendelijke verzorgingsproducten voor je baby.

Maar Scharrelvos vergeet ook de grotere deugnieten niet. Wie grote broer of zus wordt, verdient ook wel een eens presentje. Kies maar tussen puzzels, boeken, gezelschapsspelletjes! Wie voor een feestje op zoek is naar een fijn cadeau kan dus zeker bij Scharrelvos terecht. Te moeilijk om te kiezen? Een cadeaubon brengt raad.

Op de thee bij Scharrelvos

Gun jezelf eens een uitje en ga je maar eens vergapen aan de etalage van Scharrelvos. Stap dan zeker ook eens binnen want Geertrui schenkt je graag bij een babbeltje een tasje thee in. Vosjesthee. Theedehands, zoals ze zelf zegt!

 

 

Dit enthousiaste blogbericht kwam tot stand dankzij het partnerschap tussen GreenKit en Scharrelvos. Geertrui van Scharrelvos was de eerste enthousasteling die in GreenKit geloofde! Je vindt van haar een stukje flockfolie in de allereerste GreenKit ontdekkingsdoos, om een tweedehands kledingstuk te pimpen.

1 reactie
  • Welkom bij Scharrelvos Winkel, webshop en geboortelijsten met een kleine ecologische voetafdruk voor kinderen en hun stijlvolle, idealistische ouders 95% tweedehands, 5% ecologisch nieuw, 100% duurzaam.

Laat een reactie achter