tepelzalf-Lansinoh-GreenKit

Tepelzalf van Lansinoh ondersteunt jou en je baby

Tepelzalf van Lansinoh ondersteunt jou en je baby 1920 1280 GreenKit

Weet je wat ik vandaag ontdekte? Ruim 8 jaar te laat, maar bon. Dat je je borsten al tijdens de zwangerschap kan voorbereiden op de borstvoeding! Ja, hoor, je kan er mooi op voorhand naartoe werken, met tepelzalf.

Is het bij jou nog niet te laat? Lees dan zeker verder.

To breastfeed or not to breastfeed

Of je borstvoeding wil geven of niet, dat is helemaal jouw keuze. Informeer je bij mensen die er professioneel gewijs meer over weten en maak jouw keuze. Een groene keuze is het in elk geval want ‘lokaler’ eten kan niet en het is zéker verpakkingsvrij :-).

Heb je besloten om borstvoeding te geven? Dan ondersteunt Lansinoh je daar heel graag bij. Vóór de borstvoeding en tijdens de borstvoeding. In dit artikel lees je meer over wat ze voor je kunnen betekenen vóór je borstvoeding. Kom in een later blogbericht zeker ook eens lezen wat Lansinoh tijdens de borstvoeding voor je kan doen. Want als er iemand specialist is op het gebied van ondersteunde borstvoedingsproducten, dan zijn zij het wel!

Voedende tepelzalf tijdens de zwangerschap

De Organic Nipple Balm van Lansinoh is een balsem, geschikt om tijdens je zwangerschap die hoognodige verlichting te brengen als je last hebt van gespannen borsten.

Je kan er ook je buik mee masseren. Mijn lief en ik vonden dat een fijne manier om met z’n drietjes contact te maken nog vóór ons ukkie op de wereld stond. Een gezellig pre-familiemomentje. En een zwangere vrouw mag altijd hopen dat al dat gesmeer hier en daar een striempje voorkomt. De striemen die toch hardnekkig doorbreken, zijn hier in huis liefdevol omgedoopt tot tijgerstreepjes. Dat klinkt veel leuker én het doet meer recht aan de stoerheid van de oorsprong van die striemen. Zeg nu zelf, een kind in je lijf laten groeien, hoe stoer is dat?! Die tijgerstreepjes zijn een bewijs van die straffe prestatie. High five, girl!

En de Organic Nipple Balm kan dus ook je tepels voorbereiden op de borstvoeding. Regelmatig even smeren et voila, you’re good to go. Want de combinatie van zonnebloemolie, arganolie, olijfolie, kokosolie, goudsbloemolie en bijenwas zorgen ervoor dat je huid goed gehydrateerd is en geeft het wat extra vitamientjes.

Groene tepelzalf

Nee, geen stress, je zal er niet uitzien als een kikker als je de zalf smeert. Of de hulk als die zwangerschapshormonen weer eens opspelen. Het is géén groene borstvoedingszalf. Maar dus wel duurzaam! Deze zalf van Lansinoh komt in een glazen, herbruikbaar potje in plaats van in een plastieken verpakking. Lansinoh maakt er trouwens een punt van om organische ingrediënten te gebruiken. En er zit niets in dat je niet aan je (zwangere) lijf wil. Top, toch?

Vertel, welke gouden tips heb jij om je borsten voor te bereiden op de borstvoeding?

 

Dit artikel past in de fijne samenwerking tussen Lansinoh en GreenKit. In de 3e editie van de GreenKit ontdekkingsdoos vind je een staaltje van hun biologische tepelzalf. En ze zitten ook in de 4e editie. Vreugdedansje!

Laat een reactie achter