kind-poetst-tanden

Tanden poetsen: stap voor stap én duurzaam met Jack N Jill

Tanden poetsen: stap voor stap én duurzaam met Jack N Jill 518 395 GreenKit

Wie peuters, kleuters, of lagereschoolkinderen in huis heeft rondhuppelen, weet dat tanden poetsen niet altijd het fijnste moment van de dag is. Gelukkig kan Jack N’ Jill je helpen om het allemaal wat leuker te maken. En wat duurzamer!

Dat de beste tandverzorging al vanaf de babytijd begint, daarover hadden we ‘t al eens. Maar natuurlijk is het zaak om daarna flink door te zetten. Want goed begonnen is wel half gewonnen, maar niet als je ‘t snel weer opgeeft. Jack N Jill staat je bij elke fase bij!

De kiezen zijn gearriveerd

Kindertjes groeien als kool en voor je ‘t weet, starten ze aan de kiezen. En dat zijn stevige sjareltjes. En dan is goed poetsen extra belangrijk. Jack N’ Jill heeft allerlei handige truukjes om het tandenpoetsen tussen 2 en 5 jaar leuker, effectiever en minder stresserend te maken. Zo hebben ze schattige – milieuvriendelijke! – tandenborstels waarmee je kleintje zelf aan de slag kan. Laat je kind een favoriet figuurtje uitkiezen en voor je ‘t weet is ie dikke vriendjes met het konijn, het nijlpaard, de dino of de koala op de tandenborstel. Kiest je kleintje voor een spoelbeker met hetzelfde dier of wordt het een ware dierentuin in jullie badkamer?

Of laat ze zelf experimenteren met de kauwbare ‘doe-het-zelf’ tandenborstel. I-de-aal voor de ‘ikke-doen!’-fase. Napoetsen is sowieso geen overbodige luxe. Dixit onze tandarts. Liefst zelfs tot ze 10 zijn. We hebben nog wel wat jaartjes te gaan hier…

Als de tandjes groeien…

Bij ons werd er altijd luidkeels gehuild bij elke poetsbeurt. Standaard. We hebben meermaals gezocht in de handleiding die we bij ons kindje kregen, maar we vonden het uitknopje voor die sirene niet. Niet. Helemaal niet.

Tot we – echtigentechtig – een elektrische tandenborstel van Jack N’ Jill in huis haalden. Begrijpelijk natuurlijk, want hoe zou je zelf zijn als je zo’n vrolijk exemplaar kreeg, mét stickers om ‘m te pimpen én een automatische uitzetfunctie als de 2 minuten poetstijd eindelijk voorbij zijn? Gedaan was het met het gehuil. Beste cadeau voor onszelf ooit. En mijn eco-kantje kon gerust zijn want de tandenborstel is gemaakt van gerecycleerd materiaal!

En er komt nog meer moois…

Wie in afwachting van de komst van de tandenfee graag uitgevallen tandjes in een superschattig tandjesbewaarzakje van Jack N’ Jill bewaart, zal snel moeten zijn, want ze verdwijnen uit het assortiment. Maar er is ook goed nieuws! In januari 2020 komen er nieuwe figuurtjes de tandenborstels opvrolijken én er komen nog nieuwe tandpastasmaken bij ook. Het wordt een mooi jaar voor tandjes en tandenpoetsers, ik voel het.

Help een ander

Vertel, welke life hack pas jij toe om het poetsen van kindertandjes vlotter te laten verlopen? En met welk Jack N’ Jill tandenpoetsvriendje zou jouw kleintje de beste maatjes kunnen worden? De dino, de koala, het nijlpaard of het konijn? Laat het hieronder weten!

 

Dit enthousiaste blogbericht kwam er dankzij het tweede partnerschap tussen GreenKit en Jack N’ Jill. Je vindt hun teething gel niet alleen in de eerste, maar ook in de tweede editie van de GreenKit ontdekkingsdozen!

 

 

 

Laat een reactie achter