In de GreenKit ontdekkingsdoos

’t Zit vanbinnen… in de GreenKit ontdekkingsdoos!

’t Zit vanbinnen… in de GreenKit ontdekkingsdoos! 800 600 GreenKit

Mooi dat ie is, de GreenKit ontdekkingsdoos. Mooi mooi mooi. Er werd dan ook hard aan gewerkt. Maar zoals een ‘wijze’ man in mijn tienerjaren ooit zong: ‘’t Zit vanbinnen!‘ – extra punten voor wie met deze tip nu weet tot welke generatie ik behoor. Het gaat ‘m dus om wat er in die prachtige doos zit natuurlijk! Allemaal stuk voor stuk mooie merken. Binnenkort krijg je hier nog wat meer te lezen over al die fijne babyproducten, maar ik zet ze hier al graag even voor je op een rijtje!

In de GreenKit ontdekkingsdoos

Het is een magisch moment, die allereerste echo. De eerste keer dat je jullie kleintje ziet. Een moment om te bewaren! Madam Sam – die ecologische geboortekaartjes ontwerpt – maakte voor de GreenKit ontdekkingsdoos een kaart in 2 leuke stijlen om die herinnering mooi te bewaren.

Zo’n nieuw leventje in huis, dat zorgt ook voor aardig wat extra spullen in huis. Blabloom geeft je een handige checklist, zodat je je niet laat overdonderen en met spullen thuiskomt die je kleintje eigenlijk niet echt nodig heeft. En extra fijn: ze voorzien bij die checklist een plekje waar je kan noteren van wie je spullen kan lenen. Extra duurzaam dus! Ze deden er nog een staaltje van een Naïf shampoo voor je kleintje bovenop! Lief, he.

Of je kan ook all the way tweedehands gaan. Gebruik de flockfolie die Scharrelvos je cadeau doet om je favoriete tweedehands rompertje, rokje, broek, … te pimpen met een leuk figuurtje! Ons strijkijzer ligt hier al jaren in een hoekje stof te vangen, maar hiervoor ga ik ’t toch nog eens bovenhalen.

Cîme heeft het allerbeste voor met jouw huid én de huid van je kleintje. Omdat mama (in spe) ook verwennerij verdient, laten ze je graag hun geweldige nachtcrème eens uittesten. Shine on, ladies! En dat leuke kaartje dat ze erbij deden staat leuk met een magneetje aan de koelkastdeur!

Elke reden is goed voor een feestje, zeker een geboorte! Misschien ben je al vanaf dag 1 de perfecte babyborrel aan het plannen? Ga dan zeker eens proeven van de overheerlijke veganistische taartjes van Tartelies. Ze gaf je alvast een biologisch afbreekbaar lepeltje of vorkje mee in de GreenKit ontdekkingsdoos om je alvast te doen watertanden!

Jack N’ Jill gaf voor je kleintje in de doos een verdovende tandgel mee, voor als die eerste tandjes komen piepen (dat gebeurt soms sneller dan verwacht!). Zo kan je je ukkie wat helpen als ie last heeft van die doorkomende tandjes. En je vindt ook een handig overzichtje om die kleine tandjes optimaal te verzorgen!

De dames (en heer) van Tinge hebben hun jarenlange ervaring als apothekers mee en maken vanuit die kennis verzorgingsproducten die lief zijn voor je huid en voor de natuur. Snel hun staaltje badolie of billenzalf voor zijdezachte babyvelletjes eens uitproberen!

Ik weet niet hoe dat bij jou zit, maar tijdens de zwangerschap heb ik nachtenlang gedroomd van de perfecte babykamer, de leukste speeltjes. En dat liefst allemaal duurzaam. Villa Kakelbont steelt je hart met hun leuke aanbod en geeft je een hartjessticker.

Kindjes, dat betekent vuile snoetjes en vuile poepjes. Wegwerpdoekjes vergroten de afvalberg dus dankzij het wasbare snoeten- of billendoekje van Kempense Luierkontjes dat je in de ontdekkingsdoos vindt, maak je een zero waste superheld(innet)je van jouw lieverd!

Uriage laat je met plezier hun thermaal water eens uittesten. Lekker handig want met deze wasemulsie moet je geen zeep meer wegvegen en kan je dus makkelijk onderweg vuile snoetjes of handjes weer makkelijk schoon krijgen zonder water in de buurt!

En om die kinderkamer nog wat verder op te vrolijken, heb je een leuk kaartje van StudioMaria gekregen. En de GreenKit groeimeter, gedrukt op papier dat ReDoPapers gered heeft!

Binnenweg

Voilà. Zo hoop ik je een binnenweg te tonen naar dat mooie duurzame babyaanbod.  Want goed begonnen is half gewonnen!

En? Heb jij al een doos te pakken? Wat vind je ervan? Laat het hieronder even weten!

 

 

* Yep yep, dit blogbericht over deze fijne bedrijven is er gekomen dankzij hun partnerschap met GreenKit. Dikke vriendjes, wij!

Laat een reactie achter