Samenwerken

Met GreenKit
Kind plant boom

Producent of verdeler van duurzame producten? Werk samen met GreenKit!

GreenKit is dé referentiewebsite waar ouders alles over duurzame producten voor hun baby en de aanstaande moeder vinden. Daar kan jij toch niet ontbreken!? Breng je aanbod dichter bij zwangere vrouwen, dankzij de gratis ontdekkingsdoos van GreenKit en artikels over jouw aanbod op de GreenKit website, naast kortingen en giveaways.

Ontdek hier wie al rechtstreeks in de handen en harten van ouders in spe over heel Vlaanderen terecht kwam, via GreenKit.

“Wauw, wat een geweldig idee! Had ik dit gekregen een jaar geleden dan had mij dat een hele zoektocht uitgespaard (en ik ben nog altijd bezig…). Wij hebben als ouders bij onze eerste nu gekozen voor wasbaar luieren, borstvoeding en schaffen zoveel mogelijk tweedehands aan. Dat zijn voorlopig onze manieren om duurzaam te leven met een kindje. Maar er valt nog zoveel meer te leren."

Een enthousiaste mama

Verloskundige? Verdeel GreenKit!

Jij biedt aanstaande ouders de allerbeste zorgen. Maak hen tijdens de zwangerschap blij met de gratis ontdekkingsdoos van GreenKit, zo kunnen ze na jouw begeleiding thuis ook een veilig nest bouwen voor hun kleintje!

Alle ontdekkingsdozen van de eerste en tweede editie vinden ondertussen hun weg al naar de ouders in spe. Wil jij bij de volgende editie ook ouders in spe blij maken met de GreenKit doos? Geef dan het adres van je praktijk, een schatting van het aantal zwangere vrouwen dat je per jaar begeleidt en eventueel je website en logo door. GreenKit stuurt je dan alle nodige info!

“Mijn collega vroedvrouw bestelde de boxen. We waren er blij mee toen ze geleverd werden. 2 grote torens stonden hier in onze praktijk. Verrassend was de reactie van de mama’s die hier op consultatie kwamen. Ik zelf had 3 toekomstige mama’s die me de kans niet gaven om een doos aan te bieden, ze vroegen er zelf om! Ooooh jullie hebben die GreenKitdozen, krijg ik er ook eentje?”

Een enthousiaste vroedvrouw

Workshop

Wil je graag een workshop boeken vol tips over hoe je het hele babygebeuren groen kan aanpakken?

Stuur je concrete vraag en contactgegevens naar hello@greenkit.be en wie weet zien we elkaar binnenkort!