Samenwerken

Met GreenKit
Kind plant boom

Producent of verdeler van duurzame producten? Werk samen met GreenKit!

GreenKit is dé referentiewebsite waar ouders alles over duurzame producten voor hun baby en de aanstaande moeder vinden. Daar kan jij toch niet ontbreken!? Breng je aanbod dichter bij zwangere vrouwen, dankzij de gratis ontdekkingsdoos van GreenKit en artikels over jouw aanbod op de GreenKit website, naast kortingen en giveaways.

Ontdek hier wie al rechtstreeks in de handen en harten van ouders in spe over heel Vlaanderen terecht kwam, via GreenKit.

“Mijn collega vroedvrouw bestelde de gratis boxen. We waren er blij mee toen ze geleverd werden. 2 grote torens stonden hier in onze praktijk. Verrassend was de reactie van de mama’s die hier op consultatie kwamen. Ik zelf had 3 toekomstige mama’s die me de kans niet gaven om een doos aan te bieden, ze vroegen er zelf om! Ooooh jullie hebben die GreenKitdozen, krijg ik er ook eentje?”

Een enthousiaste vroedvrouw

Bolle buik

Verloskundige? Verdeel GreenKit gratis!

Jij biedt aanstaande ouders de allerbeste zorgen. Geef hen de gratis ontdekkingsdoos van GreenKit, zo kunnen ze na jouw begeleiding thuis ook een veilig nest bouwen voor hun kleintje!
Alle ontdekkingsdozen van deze eerste editie vinden ondertussen hun weg al naar de ouders in spe. Wil jij bij de volgende editie ook ouders in spe blij maken met de GreenKit doos? Geef hieronder het adres van je praktijk, een schatting van het aantal zwangere vrouwen dat je per jaar begeleidt en eventueel je website en logo door. GreenKit doet de rest!

Een enthousiaste mama over de ontdekkingsdoos van GreenKit