Samenwerken

Met GreenKit
Kind plant boom

Producent of verdeler van duurzame producten? Werk samen met GreenKit!

GreenKit is dé referentiewebsite waar ouders alles over duurzame producten voor hun baby en de aanstaande moeder vinden. Daar kan jij toch niet ontbreken!? Breng je aanbod dichter bij zwangere vrouwen, dankzij de gratis ontdekkingsdoos van GreenKit en artikels over jouw aanbod op de GreenKit website, naast kortingen en giveaways.

Ontdek hier wie al rechtstreeks in de handen en harten van ouders in spe over heel Vlaanderen terecht kwam, via GreenKit.

Verloskundige? Verdeel GreenKit!

Jij biedt aanstaande ouders de allerbeste zorgen. Maak hen tijdens de zwangerschap blij met de gratis ontdekkingsdoos van GreenKit, zo kunnen ze na jouw begeleiding thuis ook een veilig nest bouwen voor hun kleintje!

Alle ontdekkingsdozen van de eerste en tweede editie vinden ondertussen hun weg al naar de ouders in spe. Wil jij bij de volgende editie ook ouders in spe blij maken met de GreenKit doos? Geef dan het adres van je praktijk, een schatting van het aantal zwangere vrouwen dat je per jaar begeleidt en eventueel je website en logo door. GreenKit stuurt je dan alle nodige info!

Workshop

Wil je graag een workshop boeken vol tips over hoe je het hele babygebeuren groen kan aanpakken?

Stuur je concrete vraag en contactgegevens naar hello@greenkit.be en wie weet zien we elkaar binnenkort!