Over dé voetmeter en 14 proefkonijnen: HippeSchoentjes

Over dé voetmeter en 14 proefkonijnen: HippeSchoentjes

Over dé voetmeter en 14 proefkonijnen: HippeSchoentjes 768 576 GreenKit

Weet je wie je tegenwoordig vaker tegen komt? Mensen die bewust ervaren hebben wat ze misten en er dan maar met volle enthousiasme zelf in gevlogen zijn om dat op poten te zetten! Zo is dat ook met HippeSchoentjes gegaan!

Meet the girls

Hilde en Kathleen vonden het allebei niet makkelijk om schoenen te vinden voor de 14 voeten in hun 2 huizen samen. Nu ja, schoenwinkels genoeg, dat weet iedereen. Maar duurzame, mooie, kleurrijke, kwalitatieve, eerlijke kinderschoenen, op een sociaal verantwoorde manier geproduceerd? Dat bleken voor winkels te veel criteria te zijn. Dringend tijd om daar iets aan te doen, dachten deze twee gekke mama’s! Zo
geschiedde.

Voetmeter in de aanslag bij online shoppen!

Het avontuur startte eerst online. En hallelluja daarvoor! Ik herinner me als kind het schoenen kopen. Zoooo vervelend vond ik dat. Naar de winkel, passen, rondje lopen, nee niet goed, die wil ik, mocht niet, pruillip. Niets van dat bij HippeSchoentjes. Dankzij hun handige voetmeter weet je zonder een voet buiten te zetten in no time welke schoenen prima zullen passen voor je lieverd. Gedoevrij. Je kan als mam of pap dus gewoon online shoppen met maatadvies en je krijgt de schoenen thuis toegestuurd. Zit je nog met een inimini in huis? Blootvoets is lopen het allerbeste is voor de ontwikkeling van je kleine uk. Kan dat niet omdat de ondergrond het niet toelaat of omdat je buiten wil gaan genieten van het zonnetje, dan komt die voetmeter van HippeSchoentjes zeker ook van pas! Of je draait het gewoon om: Je tekent de binnenlengte van de schoentjes af op een papier en zet de voetjes van je kind hierop. Als je ongeveer een vinger extra ruimte hebt, is het prima!

Gouden tip wel: laat je lieverd regelmatig eens opnieuw op de voetmeter staan (pret gegarandeerd!) want kindertjes blijken niet makkelijk uit
zichzelf te komen vertellen dat hun schoentjes knellen.

Stenen winkel

Ga je – na de quarantaine – toch liever de deur uit om er samen een uitstapje van te maken? Dan ben je binnenkort ook weer meer dan welkom bij HippeSchoentjes! Hun online avontuur breidde namelijk uit met een echte stenen winkel in Aarschot. De 2 mama’s helpen je ter plekke met plezier bij al je vragen. Met 7 kleine kabouters in huis hebben ze namelijk hun stapeltje ervaringsdeskundigheid binnengehaald!

Toen hun uit de hand gelopen hobby echt uit z’n voegen begon te barsten, haalden de dames extra versterking binnen bij HippeSchoentjes. De schoenmadammen Leen, Esther en Steffi staan je dus ook met alle plezier – en hun voetmeter in de hand – bij in je zoektocht naar de perfecte duurzame schoen. En dat deze mama’s weten wat ze doen, dat merk je in elk detail. Zo hebben ze zelfs oog voor het mentale welzijn van groot en klein! Want je ukkepuk kan gezellig in de speelhoek van de winkel op ontdekking gaan als ie het even beu is, terwijl mam en pap in de winkel op schattenjacht naar schoenen gaan. Ie-de-reen content.

Eco all the way

Maar er is nog een zeer mooie reden om bij HippeSchoentjes te shoppen. Hoewel ze er niet mee uitpakken, probeert HippeSchoentjes op zoveel mogelijk manieren hun onderneming duurzaam aan te pakken. Zo gebruiken ze de dozen van hun leveranciers opnieuw om jouw nieuwe favoriete schoenen tot bij jou te krijgen. Hoera voor hergebruik! En die dozen worden toegeplakt met papieren eco-tape. Maar daar
stopt het niet. HippeSchoentjes verspreidt met plezier het eco denken ook verder in ondernemersland. Ze bieden vooral duurzame merken aan en proberen al hun leveranciers aan te moedigen om al dat overbodige plastiek uit de schoendozen weg te laten. Want wat is er eigenlijk echt het nut van? Hier thuis wordt dat schoendoospapier soms als cadeautjesverpakking ingezet, maar eerder uit ‘wat-moet-ik-er-anders-mee’ dan uit enthousiasme. Geef toe, heb jij het nut er al van ondervonden?

HippeSchoentjes dus. Toppertje. Had jij eigenlijk in het vorige blogbericht de korting/giveaway van HippeSchoentjes al gezien? Je krijgt tot 31/3/2020 maar liefst 10% korting met de code ‘Greenkit20‘, woehoe!

Dit blogbericht ontstond vanuit een partnerschap tussen GreenKit en HippeSchoentjes. In de 2e editie van de ontdekkingsdoos vind je namelijk de leuke mijlpaalkaartjes van HippeSchoentjes. En met de 3e editie doen ze ook alvast mee, hoera!

Laat een reactie achter