Over GreenKit

© Fotograaf Frederik Picard

Hallo! Fijn dat je hier eens komt kijken!

Ik ben Saar, oprichtster van GreenKit en mama van Mira en Jack. Met een job als NT2-leerkracht, een gezellig gezinnetje, een focus op duurzame keuzes, een lichte chocoladeverslaving en een onweerstaanbare drang om vanalles te organiseren om het anderen gemakkelijk te maken.

Wat ik met GreenKit doe?

Ik miste de binnenweg naar het duurzame (baby)aanbod. Hoe handig zou het niet zijn, dacht ik tijdens mijn eerste zwangerschap (lees: tijdens mijn nestdrang), om een ontdekkingsdoos te krijgen zodat ik op tijd al die duurzame spullen voor mijn baby, mijn zwangere zelf, mijn gezin, mijn huis, … kon ontdekken!? Dus sprong ik in dit avontuur.

Nu bereiken groene ondernemers via hun staal in de GreenKit ontdekkingsdoos jaarlijks 4000 zwangere vrouwen in Vlaanderen. Ouders in spe krijgen de GreenKit gratis van hun vroedvrouw, doula, yogadocent, draagconsulent, … 

Met greenkit.be werd het plaatje compleet. Hier duik ik in mijn pen om (toekomstige) ouders te informeren over alles wat lief is voor hun baby én het milieu. En natuurlijk zijn alle grootouders, meters, nonkels, buren, postbodes,  … ook welkom!

Zo bied ik duurzame ondernemers de kans om deel uit te maken van hét online en offline referentiepunt voor iedereen die z’n babynestje duurzaam wil inrichten. Van verzorgingsproducten, over speelgoed tot natuurlijke verf voor aan de muur. GreenKit wijst ouders in spe de binnenweg naar het duurzame babyaanbod.

Voor wie ik het doe?

Voor de kleine en grote duurzame ondernemers die hun aanbod op het juiste moment dichter bij de juiste mensen willen brengen.

Voor de zoekende ouders. Voor iedereen die zich graag laat inspireren.

Voor ouders die het vanaf het prille begin groen willen aanpakken.

Voor mezelf. Mijn project, mijn ding. Me time. Heerlijk.

Meer weten?

Wil je jouw product of dienst via GreenKit bekend maken bij Vlaamse ouders in spe of wil je iets anders aan me kwijt?
Ik lees het graag via hello@greenkit.be

GreenKit

Oudebaan 168
2970 Schilde
ondernemersnummer eenmanszaak: 0688.603.592
BTW: BE 0688.603.592

Zet je op de ViB*-lijst en mis de fijne acties van GreenKit niet!

We sturen je leuke artikels en alles over giveaways en kortingscodes. We gaan je niet overladen met nieuwsbrieven. Beloofd, pinky swear.
*Very Important Baby