kind met hippe schoenen

Op jacht naar duurzame kinderschoentjes? Hippe Schoentjes! Met korting!

Op jacht naar duurzame kinderschoentjes? Hippe Schoentjes! Met korting! 340 510 GreenKit

Die kleine mini-mensjes van ons, die groeien als kool. De ene dag hou je je pasgeboren ukkepuk voor het eerst in je armen, je knippert even met je ogen en plots ben je al een hele tijd verder en is die schat van jou al 10 cm gegroeid!! Snel dat het gaat! En die snelheid maakte het voor mij soms moeilijk om me aan mijn duurzame voornemens te (kunnen) houden. Want wanneer ik plots ontdekte dat er een nieuwe fase aangebroken was, was ik vaak nog niet op zoek gegaan naar die specifieke duurzame producten. Door tijdsnood verviel ik dan wel eens in om-de-hoek-te-vinden-spullen-maar-jammer-genoeg-niet-echt-duurzaam. Dat overkwam me al eens gemakkelijk bij… kinderschoentjes!

Voor kinderschoentjes eco en fijn, …

…moet je bij HippeSchoentjes zijn 🙂 ! Je vindt hen online, of in hun stenen winkel in Aarschot. Of je nu op zoek bent naar de perfecte, allereerste, duurzame kinderschoentjes, naar laarsjes met respect voor de natuur om lekker in de regen te spetteren, naar sandalen die én zandbakproof zijn én op een respectvolle manier geproduceerd zijn of naar vrolijke ecologische pantoffels om lekker op de zetel te kruipen, je kan bij HippeSchoentjes terecht. Voor kleine ukkies én grote madammen!

Echt op maat!

Het fijne aan Hippe Schoentjes is ook dat ze je niet gewoon willen laten kopen kopen kopen. Je kan bij hen terecht voor oprécht advies. Sta je daar eigenlijk te vroeg met je enthousiasme om babyschoentjes te kopen en is het eigenlijk helemaal niet nodig om die poezelige voetjes van je kleintje in schoentjes te steken? Dan gaan ze jou dat gewoon zeggen in plaats van je te verleiden met overbodige maar ooooh zooooo schattige mini-schoenen. Het bewijs? Op de leuke mijlpaalkaartjes die ze in de tweede editie GreenKit ontdekkingsdoos staken, lees je dat je je baby beter babysokjes aandoet.

HippeSchoentjes doet er ook veel aan om het online shoppen lekker makkelijk voor je te maken. Je kan vanuit allerlei startpunten je ideale (kinder)schoenen vinden op hun website. Snel je favoriete merk vinden? Check. Zit je met opvallend smalle of net brede voeten? Dankzij hun handige filter zie je in een oogopslag welke schoenen als gegoten zullen zitten. Chroomallergie? Ook daar wordt aan gedacht.

Niet 1, maar 2 leuke verrassingen!

Voor de samenwerking met GreenKit heeft HippeSchoentjes een fijne actie bedacht. Stuur je geboortekaartje via (snail)mail naar naar hen toe en je krijgt een fijne verrassing! En de tweede verrassing? Je krijgt tot 31/3/2020 maar liefst 10% korting met de code ‘Greenkit20‘ , zowel in de winkel als in de webshop, woehoe!

En als je me nu even wil excuseren, ik moet dringend even de damesschoenen bekijken op hippeschoentjes.be !

Dit blogbericht ontstond vanuit een partnerschap tussen GreenKit en Hippe Schoentjes. In de 2e editie van de ontdekkingsdoos vind je namelijk de leuke mijlpaalkaartjes van Hippe Schoentjes. En met de 3e editie doen ze ook alvast mee, hoera!

Laat een reactie achter