6e-editie-greenkit-ontdekkingsdoos

Ontdekkingsdoos nummertje 6!!!

Ontdekkingsdoos nummertje 6!!! 1280 1920 GreenKit

Hola pola, we zitten hier ondertussen al aan de 6e editie van de GreenKit ontdekkingsdoos! Hoe. Zot. Is. Dat. En ook met deze 6e editie kan ik je weer een hele hoop fijne partners voorstellen. Neem een kopje koffie, zet je even en off we go!

Kudzu is ook dit jaar weer van de partij. Wie weet tik jij wel een GreenKit op de kop met een Kudzu tas erin! Kan je lekker gaan shoppen op de ecowebshop.

Bij Jack N’ Jill staan ze ook bij deze editie met hun geweldige producten die het tanden poetsen en het badmomentje zo aangenaam mogelijk laten verlopen. In de GreenKit vind je een tooth wipes!

Lansinoh begeleidt je graag bij de borstvoeding. Als kennismaking vind je ook bij deze editie een staaltje biologische tepelzalf in je ontdekkingsdoos.

Tiny Library leert je hoe je heel wat centjes kan uitsparen en tóch leuke spullen voor je ukkepuk kan regelen. Met de H van Huren natuurlijk! En ook de H van Handig. En van Hoe-duurzaam! In de GreenKit vind je een overzichtje van hoelang je alle babyspullen doorgaans nodig hebt. Een hebbeding voor wie van plannen houdt.

Een vaste waarde in de GreenKit ontdekkingsdoos is Weleda. Fijne verzorgingsproducten die jou, je gezin en de natuur beschermen. Probeer zeker het staaltje shampoo en body wash ui dat je bij deze editie krijgt.

Re-Belly zet jou als mama in de bloemetjes. Nu ja, in de zwangerschapskleren. Want ook die kunnen makkelijk tweedehands. Goed voor jou, je portemonnee én de planeet. Je krijgt van hen mooie kaarten om die prachtige bolle buik van jou nooit te vergeten.

Met de producten van Oh Baby Care leg je jezelf en je kleintje tijdens de verzorging in de watten. In de allerzachtste watten! Geniet van hun staaltje body wash en shampoo!

Mooie herinneringen maak je zelf, maar je houdt ze bij met Studijoke. Vul alvast de mijlpalenkalender ‘Mijn eerste jaar’ in die je bij de GreenKit krijgt.

Zen Zwanger Zijn. Wie wil dat nu niet? Wil jij er ook mee aan de slag, ontdek dan zeker de mooie affirmatiekaart in de Greenkit. 

Voor wasbare luiers en alles wat erbij hoort, moet je dan weer bij Babybum zijn. Starterspakketten, huurpakketten, voor elk wat wils! Ze geven je alvast een leuke wasknijper mee in de ontdekkingsdoos.

Als gerecycleerd papier volgens jou de enige optie is voor een duurzaam geboortekaartje, dan ga je nog véél andere leuke duurzame mogelijkheden ontdekken bij Madam Sam. Op het prachtige kaartje dat ze voor jou meegeeft met de GreenKit kan je je echo op een mooie manier bewaren.

Wist je dat je lijf zelf ook heel wat in petto heeft om je verzorging optimaal te laten verlopen? Daarmee ging Yun aan de slag. Ontdek hun staal in de GreenKit!

Bij Blabloom stel je met gemak een duurzame babylijst samen. Gedaan met zoeken naar de beste keuzes, want zij hebben al het speurwerk al voor jou gedaan. Zo vind je een compleet overzicht in de GreenKit ontdekkingsdoos. Weer een to do van je lijstje geschrapt! 

Spriet inspireert je met hun leuke natuurboxen om samen met je kinderen met de natuur te spelen én ervan te genieten. Je kan alvast beginnen met de leuke natuurbingo uit de GreenKit.

Boen weet dat jonge gezinnen heel wat te wassen hebben. Boen wil je helpen om al dat wassen op een ecologische manier aan te pakken. Je vindt hun laundry leaves in – jawel jawel – de ontdekkingsdoos!

Heb je (soms) wegwerpluiers nodig, maar wil je je voetafdruk toch zo weinig mogelijk vergroten? Dan zijn de ecologische wegwerpluiers van ToddyCares jouw ding. Probeer de exemplaartjes uit de GreenKit zeker uit.

En natuurlijk horen er ook bij deze editie kortingscodes en giveaways. Je scoort er alvast eentje van Something Green zodat je je baby-uitzet zelfs met korting kan huren in plaats van dure nieuwe spullen te moeten kopen die je maar even nodig hebt. Ook Kudzu en vele andere GreenKit partners verwennen je graag met hun kortingscode. Scan de QR-code die je in je GreenKit ontdekkingsdoos vindt en de kortingscodes vliegen binnenkort in je inbox!

Ben je een curieuzeneuzemosterdpot en wil je graag weten wat er in de vorige 5 edities te vinden was? Ontdek het hier!

Nu je weet wat er allemaal voor leuks te ontdekken valt in deze editie, nog even dit: heb je al die leuke staaltjes uitgeprobeerd en is je ontdekkingsdoos leeg? Schrijf dan op de flap van de ontdekkingsdoos de naam van je ukje en vul de doos de komende jaaaaaaren met herinneringen. Begin met het geboortekaartje, het eerste haarlokje, later ook tandjes, … Die mooie doos zal weer in no time gevuld zijn!

#publiciteit

Laat een reactie achter