Natuurverf voor de kinderkamer? Natuurlijk!

Natuurverf voor de kinderkamer? Natuurlijk! 320 480 GreenKit

Met een bolle buik heb je heel wat spannende, leuke dingen te organiseren. Droom jij ook van een euhm… droomkamer voor je kleintje? En wil jij dat ook graag duurzaam aanpakken? Dan is het belangrijk om ook na te denken over de verf in de kinderkamer – en waarom niet, het hele huis. Want ja, ook dat kan duurzaam én gezond! Met natuurverf natuurlijk!

Waarom Tintelijn voor natuurverf gaat

Tintelijn voorziet je graag van alles wat je nodig hebt om je huis op een natuurlijke manier te verfraaien. Ze geven ook graag wat meer uitleg over waarom het zo belangrijk is om voor natuurverf te kiezen. Het is natuurlijk minder belastend voor het milieu door de natuurlijke en minerale grondstoffen. Weekmakers, acrylaten en gevaarlijke oplosmiddelen zal je in hun verf niet vinden. En gezonder voor het milieu, dat betekent natuurlijk ook gezonder voor jou en je kleintje. En dat is begrijpelijk jouw topprioriteit.

Natuurverf zonder kleine lettertjes

En ze zijn streng bij Tintelijn. Er komt niet zomaar een verf in hun gamma omdat er inspanningen gedaan zijn om milieuvriendelijker te werken. Het moét écht milieuvriendelijk. De ene ‘natuurlijke’ verf is de andere niet. Wateroplosbaar betekent niet hetzelfde als zonder schadelijke stoffen. Tintelijn kijkt bijvoorbeeld ook naar de bindmiddelen en kiest voor oplosmiddelvrij of -arm. Wat niet thuishoort in het milieu, hoort ook niet thuis in huis. En al zeker niet in de kinderkamer.

Met natuurverven zit je goed omdat ze op basis van plantaardige en minerale stoffen gemaakt zijn. En je kan gezellig meevo lgen want alle ingrediënten staan op de verpakking!

Van moodboard tot kleuradvies

Een gele muur? Of toch liever groen? Genderneutraal of all the way klassiek? Of liever een combinatie? Keuzestress is ook een zwangere mama niet vreemd. Ga al eens op de blog van Tintelijn kijken voor tips en uitleg om je moodboard te maken. Toch nog geen knopen kunnen doorhakken? Dan schakel je toch gewoon de professionals in? Tintelijn komt met plezier 1.5u bij je langs om samen met jou 3 kamers te bespreken. Vormen, structuren, materialen én… licht, ze houden met alles rekening en toveren samen met jou een prachtige kamer tevoorschijn.

Tintelijn heeft werkelijk aan alles gedacht zodat jij ervoor kan zorgen dat die (kinder)kamer dé mooiste plek in je stekje wordt! Ik weet wel waar ik naartoe moet als er bij ons in huis een (kinder)kamer een make-over nodig heeft…

Kortingscode!

En ja, hoor, goed nieuws! Je krijgt dankzij de samenwerking tussen GreenKit en Tintelijn een kortingscode! Je magische toverwoord daarvoor is  GREENKIT20T en ze is goed voor 5% korting bij aankoop op de webshop, tot en met 30/09/20! Hoera!

Dit blogbericht kwam er dankzij een fijne samenwerking tussen Tintelijn en GreenKit. In de tweede editie van GreenKit vind je een klein ‘verfblikje’. Als dat geen originele manier is om haarlokjes of tandjes van je lieverd te bewaren! 

Laat een reactie achter