voedingssupplement-Vacramal-GreenKit

Natuurlijk voedingssupplement geeft je baby een goede start

Natuurlijk voedingssupplement geeft je baby een goede start 1920 969 GreenKit

Een groeiend lijfje in je buik. Een vrouwenlijf is een ingenieus ontwerp. Hoe geweldig is het niet dat je er een mensje in kan laten groeien? Dat is een knap kunstje van de natuur. Maar je kan je lijf daarbij wel wat ondersteuning geven met natuurlijke voedingssupplementen.

Goed begonnen is half gewonnen

Vacramal is een voedingssupplement dat tijdens je zwangerschap je darmflora in balans houdt. Waarom is dat eigenlijk belangrijk? Een gezonde darmflora zorgt ervoor dat je vaginale flora gezond blijft. En waarvoor is die vaginale flora dan goed? Aha, die zorgt voor een gezondere blaas én een gezondere vagina. En dat komt je kleintje dan weer ten goede.

Kan je niet meer volgen? Lees even mee…

De voordelen van een voedingssupplement voor jou én je baby

In samenwerking met universiteiten ontdekte Nutriphyt – het bedrijf dat Vacramal ontwikkelde – dat jouw darmmicrobioom tijdens de zwangerschap de immuniteit van je baby bepaalt. Hoe werkt dat dan precies? Jouw darmen ondersteunen de ontwikkeling van de darmen van je buikbewoner. Door de werking van jouw darmmicrobioom tijdens je zwangerschap te versterken met een voedingssupplement kan je dus al voorkomen dat je schatje later last krijgt van bijvoorbeeld eczeem of andere aandoeningen.

Dus hoe gezonder jouw darmen zijn, hoe gezonder de darmen van je kleintje. En er is meer: jouw gezonde darmflora zorgt ook voor een gezondere vaginale flora. En hoe gezonder je vaginale flora, hoe gezonder je kind! Want de samenstelling van die vaginale flora verandert als voorbereiding op de geboorte om je kleintje bij een vaginale bevalling ‘onderweg’ zijn of haar eerste gunstige melkzuurbacteriën mee te geven.

Als kers op de taart verkleint een gezonde vaginale flora tijdens de zwangerschap ook nog eens sterk de kans op vroeggeboorte.

Dat zijn dus 4 voordelen dankzij één voedingssupplement. Woehoe!

Vacramal steunt op de natuur

Je lijf kan vanalles. Je lijf is natuur. Vacramal zet dus ook graag in op die natuur om dat prachtige proces te ondersteunen. Want je lichaam herkent deze natuurlijke stoffen en kan ze efficiënt benutten.

Bovendien is voorkomen beter dan genezen. Dat is een tegeltjeswijsheid om ‘u’ tegen te zeggen. En meteen ook één van de belangrijkste uitgangspunten van Nutriphyt, dat Vacramal aanbiedt aan zwangere vrouwen.

Onthoud wel dat voedingssupplementen nooit een gezonde voeding kunnen vervangen. Volg het advies van je arts.

 

Dit blogbericht kwam er dankzij de samenwerking tussen Vacramal en GreenKit bij de 4e editie van de GreenKit ontdekkingsdoos.

 

Laat een reactie achter