YOKUU natuurlijk poetsen GreenKit

Natuurlijk poetsen met YOKUU

Natuurlijk poetsen met YOKUU 1280 1920 GreenKit

Oké, ik pleit schuldig. Ik ben geen poetsmie. Sterker nog, ik heb er een hekel aan. Geef mij maar een boek én eender welk smoesje om het poetsen nog wat uit te stellen. Die smoesjes pak ik gretig met 2 handen aan. Moeten de kinderen niet eerst in bad voor ik die badkamer kan poetsen? Ja, eigenlijk wel, het zou stom zijn om alles na mijn gepoets weer vol te laten spetteren. Is de was op dit moment niet dringender dan de toiletten poetsen? Ja, absoluut. Heb ik geen avondje op de zetel verdiend in plaats van de keuken aan te pakken? Ja, toch?! Natuurlijk poetsen we hier wel eens, maar liever niet te vaak. 🙂

Dust if you must

En geef toe, poetsen kán toch absoluut niet het belangrijkste zijn wat we met ons leven doen? Ga je later met heimwee terugkijken naar de uren dat je je kinderen knuffelde of naar de uren dat je keukenkastjes zat te schrobben? We kennen allebei het antwoord op die vraag. Rose Milligan verwoordt het prachtig in haar gedicht:

Dust if you must, but wouldn’t it be better 

to paint a picture or write a letter, 

bake a cake or plant a seed, 

ponder the difference between want and need?

Dust if you must, but there’s not much time

with rivers to swim and mountains to climb,

music to hear and books to read,

friends to cherish and life to lead.

Dust if you must, but the world’s out there

with the sun in your eyes and the wind in your hair,

a flutter of snow, a shower of rain,

this day will not come ‘round again.

Dust if you must, but bear in mind

old age will come and it’s not always kind

and when you go – and go you must

you, yourself, will make more dust.

Geef het uit handen

Maar er is goed nieuws! YOKUU heeft nu een poetsmiddel ontwikkeld dat poetst zónder dat jij erbij bent. Pardon? Jaaaa, dat heb je goed gelezen. Tuurlijk, tuurlijk, je moet het wel op gang zetten, maar luister even mee hoe het product daarna het werk voor jou doet…

Het poetsproduct van YOKUU bestaat uit bacteriën. Dat klinkt heel eventjes vies, maar als je er langer over nadenkt, is dat helemaal niet zo. Vergeet niet dat ons eigen lijf krioelt van de bacteriën, dat de héle natuur bevolkt is met bacteriën en vooral: dat er niet alleen slechte bacteriën, maar ook goede bacteriën bestaan. Ons lijf heeft die bacteriën zelfs nodig. Wat doen die kleine krioelers dan? Opruimen.

Aha. Opruimen… Dat is interessant!

Natuurlijk poetsen

Nu is het dus niet meer zo gek om te horen dat YOKUU met bacteriën poetst. Want die bacteriën eten alle viezigheid voor jou op! Dat betekent dus ook dat als dat poetsklusje éindelijk geklaard is, het werk er nog niet opzit. Voor jou natuurlijk wel – of als je geluk hebt, voor een andere vlijtige poetser. Hoe werkt dat dan? De bacteriën blijven maar liefst tot 7 dagen na-reinigen! En dat is veel beter dan éénmalig ‘een geurtje’ over alles vegen en dan alles weer een week z’n gang laten gaan. Geniaal, toch?

Natuurlijk poetsen =  veilig en ecologisch poetsen

Het zal je ook niet verbazen dat dit poetsproduct 100% veilig is. Voor je kind. Voor jou. Zelfs voor je huisdier. Heb je liever geen chemische rommel in huis, dan zit je goed met YOKUU.

En door te poetsen met YOKUU, draag je ook nog eens zonder enige moeite bij aan minder uitstoot. Hoe dat precies in elkaar zit? Wel… Dit poetsproduct koop je in harde vorm: 15 miljard bacteriën worden voor jou samengeperst in één compacte schoonmaakparel. Die mik je thuis in je herbruikbare poetsflacon en je kan aan de slag. Dankzij die droogtechniek hoeft er geen zware vrachtwagen rond te rijden met in liters water verdund schoonmaakmiddel. Logisch, toch, als er thuis water uit je kraan komt?! En voor jou zijn die kleine schoonmaakparels ook handig want je kan een voorraadje inslaan zonder je kast vol flacons te moeten proppen!

Poetshack

Van vloerreinigers, badkamerreiniger, en vaatwastabletten tot allersreinigers en glasreinigers, YOKUU has got your back. Hun poetsproducten doen al het zware werk voor jou. Als dat geen mooie ‘poetshack’ is… Welke ecologische poetshack kan jij met ons delen?

Dit artikel kwam er dankzij de fijne samenwerking tussen YOKUU en GreenKit. In de 5e editie van de GreenKit ontdekkingsdoos vind je een schoonmaakparel van YOKUU. #publiciteit

Laat een reactie achter