kraampakket Dalalou GreenKit

Kraampakket: alles bij de hand met Dalalou

Kraampakket: alles bij de hand met Dalalou 768 512 GreenKit

En? Staat je koffertje voor de bevalling al klaar? Of kies je voor een thuisbevalling? Heb je alles al in huis? Er is één ding dat een zwangere vrouw kan missen als kiespijn. Oké, oké, misschien wel een paar dingen, maar deze wil je toch zéker ook niet: stress over je kraamspullen. Heb ik alles wel ingepakt? Ben ik nog iets vergeten? Zijn het de juiste spullen? Wat moet er eigenlijk allemaal in, in mijn kraampakket? En hoeveel van alles? Je wil natuurlijk ook niet zomaar wat. Na je bevalling wil je alvast geen hormoonverstorende stoffen in de buurt van de meest gevoelige plek aan je lijf. Nope. Maar waar vind je zoiets? Wat een zoektocht! Dát kan je dus allemaal best missen als je (hoog)zwanger bent!

Natuurlijk kraampakket = niet zelf het warme water moeten uitvinden

Je bent niet de eerste die bevalt. En je zal ook niet de laatste zijn. Dat gaf mij in elk geval al een gerust gevoel: al die vrouwen die dit vóór mij hebben gekund… dan kan ik het ook!

Je bent dus ook niet de eerste die een tas inpakt om te bevallen. Om alles bij elkaar te zoeken wat je nodig hebt voor je kraamperiode kan je op de ervaring van anderen verder bouwen en hoef je dus niet alles zelf uit te zoeken.

Een gouden tip: neem een natuurlijk kraampakket van Dalalou. Als je al niet meteen vrolijk wordt van de naam alleen al – Dalalou komt van het Spaanse Dar a Luz, bevallen – dan word je vast wel vrolijk van de inhoud van het kraampakket! Want bij Dalalou haal je in 1 moeite 1 pakket met alles erin wat je nodig hebt voor je kraamperiode, mét wat fijne verwennerij voor jou erbij als je wil. Jij hoeft dus nergens meer aan te denken, niets uit te zoeken en te testen, want dat heeft Esmarel van Dalalou al samen met een team van deskundigen (kraamverzorgenden en verloskundigen) voor jou gedaan. Van borstkompressen en kraamverband tot een cordring, het zit er allemaal in. Je kan gaan voor een basispakket, voor een luxe-versie, een vegan versie én er is zelfs een tweelingkraampakket!

En… je hoeft er niet eens de deur voor uit waggelen, want je kan het pakket online bestellen.

Weet je wat extra top is? Zo’n kraampakket van Dalalou zorgt niet enkel voor jou en je kleintje dankzij de gifvrije, liefdevolle producten, maar ook voor ons milieu. Met dit kraampakket laat je een zo klein mogelijke voetafdruk af. Onder het motto goed begonnen, is half gewonnen, telt dat wel mee natuurlijk.

Wat Dalalou doet = meer dan enkel kraampakketten

Maar Dalalou doet meer. Esmarel helpt je graag bewust worden over de keuzes die je kan maken tijdens je zwangerschap, je bevalling, gezonde voeding, autonomie en zelfzorg in de kraamperiode, … Je leest er alles over op de Dalalou blog.

Je vindt bij Dalalou ook andere mooie dingen, zoals het birthbook. Een prachtig geïllustreerd boek om je ervaringen, gedachten over je zwangerschap, bevalling en kraamtijd neer te schrijven. Of de geboortebundel met verhalen van vrouw tot vrouw. En ook inspirerende tijdschriften, boeken en blogberichten die jou als toekomstige mama versterken.

Ondertussen zitten er al aardig wat jaartjes tussen mijn laatste bevalling en nu. Maar als ik op de website van Dalalou ga kijken, dan krijg ik nog een warm gevoel. Je voelt je daar als mama meteen ondersteund, gedragen. Wat fijn om alles wat je nodig hebt in 1 pakket aangeboden te krijgen. We moeten als mama al zoveel zoeken, rennen, regelen, organiseren en zorgen. Mooi dat er vanaf het prille begin ook voor ons, mama’s gezorgd wordt. Want we worden zo snel vergeten, in de eerste plaats door… onszelf!

Wat denk je… ben je klaar om aan jezelf te denken?

 

Dit blogbericht kwam er dankzij de fijne samenwerking tussen Dalalou en GreenKit. In de 5e editie van de GreenKit ontdekkingsdoos vind je een affirmatiekaart van Dalalou. #publiciteit

 

Laat een reactie achter