MicMacMinuscule-GreenKit

Mic Mac Minuscule pimpt je tweedehands geboortelijst

Mic Mac Minuscule pimpt je tweedehands geboortelijst 2100 1125 GreenKit

Nieuw leven in huis, dat brengt ook een heel arsenaaltje aan extra spullen met zich mee. Ik vond het best wat overweldigend, zo’n hele geboortelijst samenstellen. Dan is het fijn om iemand te hebben die je daarbij helpt. Een Mic Mac Madam van Mic Mac Minuscule bijvoorbeeld. Die er rustig even de tijd voor neemt om alles met je te bespreken. Hoe jij het precies ziet. Om te ontdekken wat jouw stijl is. Wat je wel en wat je eigenlijk helemaal niet nodig hebt. Om dan voor jou dé ideale tweedehands geboortelijst samen te stellen!

Tweedehandse toppers

Meer eco dan een tweedehands geboortelijst kan je niet gaan. Want gebruiken wat er al is, dat staat op nummer 1 om minder afval te veroorzaken! En dat betekent helemaal niet dat je met aftandse spullen moet zitten. Want een Mic Mac Madam zal screenen op basis van kwaliteitsfiches per product, op properheid, kwaliteit en veiligheid. Op vraag gaat ze aan de slag om hier en daar iets te pimpen, zodat het helemaal jouw smaak is.

Wil je toch liever bepaalde items (ecologisch) nieuw? Dat kan! Je hoogsteigen Madam helpt je het beste uit te kiezen bij hun partners. Handig, toch?

Hoe het werkt bij Mic Mac Minuscule

De Mic Mac Madammen gaan over heel Vlaanderen aan het werk. Zo heb je er dus gegarandeerd eentje in jouw buurt. Je gaat best tijdig bij hen aankloppen, ten laatste rond de 5e maand van je zwangerschap, maar opgelet, de plaatsjes zijn beperkt! Want zo’n tweedehands geboortelijst op maat voor jou bij elkaar sprokkelen, dat vraagt natuurlijk wel wat tijd en energie.

Benieuwd wat Mic Mac Minuscule voor jou en je toekomstige kleintje kan doen? Ga dan eens je oor te luisteren leggen op één van hun infoavonden! Die staan netjes op hun website. Of laat je vrijblijvend even opbellen met alle uitleg. Dan kan je meteen al je vragen op hen afvuren. En weet je wat ook tof is? Als jij dé kriebel voelt, kan jij ook een Mic Mac Madam worden en andere mama’s en papa’s in spe blij maken met dé perfect gepimpte tweedehands geboortelijst!

Echt alles op maat

Dat Mic Mac Minucule op maat werkt, dat trekken ze in hun hele service door. Jij kan je spullen ophalen wanneer het jou het beste past. Voel je al rond je 8e zwangerschapsmaand een goestingske om de juiste plek voor dat babybedje in de babykamer te zoeken? Ideaal, want je mag je spulletjes vooraf oppikken om helemaal voorbereid af te tellen naar le moment suprême! Pas later nodig, maar nu al op je geboortelijst, ook dat is mogelijk.

Je geboortelijst is net als elke klassieke geboortelijst online te bekijken. En hey, het oog wil ook wat, ze zien er hip en stijlvol uit!

Ben jij een heel erg grote fan van upcycling? Dan kan je zelfs babyspullen uit recupmateriaal op je lijst zetten. En voor een ecologisch geboortekaartje of alternatieve doopsuiker zit je ook goed bij deze duizendpoten!

Creativiteit van Mic Mac Minuscule is besmettelijk

Had je trouwens al gezien wat Mic Mac Minuscule voor je in de tweede editie van de GreenKit ontdekkingsdoos stak? Splitpennen om uit karton een naamslinger voor je kleintje te maken! Hoe tof is dat?! Je moet er niet eens super handig voor zijn om een tof resultaat te bekomen. Mic Mac Minuscule krijgt iedereen aan het pimpen! En zo houden we samen de afvalberg kleiner.

 

Vertel, welke tweedehands babyspullen heb jij in huis die nog prima hun werk doen?

 

Dit blogbericht ontstond uit de enthousiaste samenwerking tussen Mic Mac Minuscule en GreenKit.

Laat een reactie achter