meubeltjes-Villa-Kakelbont-GreenKit

Meubeltjes voor elke Pippi Langkous

Meubeltjes voor elke Pippi Langkous 1280 834 GreenKit

Instant vrolijkheid. Dat voel ik als ik de webshop van Villa Kakelbont bezoek. Dan denk ik meteen terug aan m’n eigen kindertijd, die heerlijke zorgeloze jaren. Dat willen we toch allemaal voor die kleine superheldjes van ons! Natuurlijk denk ik – waarschijnlijk net als jij – ook direct terug aan Pippi Langkous die in Villa Kakelbont woonde en lak had aan alle regeltjes van fatsoen en lekker haar eigen zin deed. Die naam heeft Kim goed gekozen voor haar webshop. De vrolijkheid spat er zeker vanaf.

Je kan het jezelf lekker makkelijk maken en gewoon bij Villa Kakelbont je duurzame babyuitzet bij elkaar snuffelen, daarover hebben we het al eens gehad. Kim heeft zelf 2 kleine kritische testertjes rondhuppelen, dus succes gegarandeerd. Maar wist je dat je ook voor meubeltjes terechtkan bij Villa Kakelbont?

Een nieuwe look voor de babykamer

Kim tekende onlangs voor een nieuw logo. Lekker fris, beetje Scandinavisch. Misschien heeft jullie babykamer ook wel eens wat opfrissing nodig? Want wat er is fijner dan een oude kamer omtoveren tot een nieuw klein paradijsje. Die stoffige bureaukamer die – eindelijk – de babykamer wordt. De babykamer waar je liever kleuter nu écht wel uitgegroeid is. Die kinderkamer die ernaar snakt om een tienerkamer te worden. Kim heeft het bij Villa Kakelbont netjes allemaal bij elkaar gesprokkeld. Jouw enige uitdaging? Kunnen kiezen tussen al dat moois!

Meubeltjes die meegroeien

Wat zeker belangrijk – en duurzaam – is bij de keuze van meubeltjes voor de baby- en kinderkamers, is dat ze een tijdje mee kunnen. Want het is en blijft toch een aardige investering, zo’n extra kamer inrichten. Dan is het handig om bij Villa Kakelbont voor een meegroeibedje te kiezen. Dan hoef je niet meteen opnieuw naar de winkel te rennen als je kleintje uit dat babybedje gegroeid is. Want, ooooh, wat gaat dat sneller dan gehoopt. Het babybed wordt met een paar makkelijke ingrepen, hopsa, zo een kleuterbed. Of wat dacht je van een wiegje dat een tafeltje en stoeltje wordt voor je peuter?

Later als ik groot ben

Is je kleintje niet zo’n kleintje meer? Dan stelt Kim je graag een laag kinderbed, een halfhoogslaper, een hoogslaper of een stapelbed voor. Geen enkel probleem voor Villa Kakelbont. Maar het kan toch gekker! Droomt je lieverd misschien liever weg in een tipibed?! Geen probleem! Als dat geen Pippi-Langkous-pret eerste klasse is! En nog uit duurzaam materiaal gemaakt ook. Alsjeblieft.

Opbergruimte = heilig

Maar pas op, er is ook een klein nadeel aan verbonden. Bij mij toch: ik word een beetje hebberig van al die mooie meubeltjes! Want doe mij dan ook maar meteen zo’n sobere, maar stijlvolle houten kleerkast en commode. En die speelgoedbakken! Onmisbaar voor elke speelvogel. Want rommel gaan die kleintjes maken. Gegarandeerd. Dan kan je maar beter genoeg opbergruimte hebben. En een boekenkast voor alle boeken over Pippi Langkous. Dat spreekt voor zich.

Vertel, bij welk topstuk uit Villa Kakelbont begint jouw innerlijke Pippi Langkous weer te kriebelen? Ik ben benieuwd!

 

Dit blogbericht kwam er dankzij de samenwerking tussen Villa Kakelbont en GreenKit. Net als in de eerste GreenKit ontdekkingsdoos, vind je ook in de tweede editie een surprise van Villa Kakelbont!

Laat een reactie achter