studijoke-greenkit

Met Studijoke bewaar je herinneringen

Met Studijoke bewaar je herinneringen 878 653 GreenKit

Wat vliegt de tijd! Als je net zwanger bent, dan denk je dat 9 maanden méér dan tijd genoeg is om een geboortelijst, geboortekaartjes en suikerbonen te regelen. En leuke vintagemeubeltjes voor de kinderkamer te scoren. Om misschien nog gauw even die kinderkamermuren wat op te frissen met een likje verf. Maar voor je ‘t weet sta je je kraamkoffertje in te pakken want die maanden zijn gevlogen!

En als je kleine mini-you er dan is, dan doet de tijd helemaal iets geks met je hoofd. Ik heb met een kleintje op schoot soms elk uur van de dag gedacht ‘Oké, nog eventjes, dan is mijn vriend weer thuis, dan kan ik onze baby doorgeven. En even douchen ofzo.’ En ik heb uuuuuuren ‘s nachts klaarwakker gelegen met een kind aan de borst en een snurkend lief naast me. En elke mama weet: ’s nachts kruipt de tijd.

Maar ondertussen is onze dochter bijna 10 en ons zoontje net 7. En eigenlijk lijkt het voor mij alsof ik na hun geboorte enkel met m’n ogen geknipperd heb. Dus neem maar van mij aan dat deze spreuk een waarheid als een koe is:

The days are long, but the years are short. 

 

Hou het bij met Studijoke

En in die jaren is deze gedachte wel duizend keer door mijn hoofd gegaan: ‘Dát moet ik zéker onthouden!’ en ‘Die gekke uitspraak vergeet ik nooit!’ Om dan 2 dagen later dankzij het gevreesde mom brain geen idee meer te hebben hoe geweldig grappig dat moment toen was. Hoe. Jammer. Is. Dat.

In comes Studijoke! (Alleen de naam al doet me glimlachen 🙂 ) Drie keer raden hoe het brein achter Studijoke heet… Yesssss: Joke! (Ik help je even, hé, wie weet laat je mom brain je vandaag toch wat in de steek.)

Dankzij Studijoke kan jij alle mooie momenten van en met je kleintje op een hele leuke manier documenteren. Dat woord klinkt wat stoffig, maar Joke maakt er een feest van: toffe mijlpaaldekentjes, uitgebreide herinneringspakketten, invulboeken voor tijdens de zwangerschap of over het eerste jaar van je baby, groeimeters om bij te houden hoe snel je kleintje groeit, … En ze heeft ook andere leuke hebbedingetjes, zoals een stoffen kroon met een cijferbutton of agenda’s, kaarten, verwenpakketten voor mama of papa en een originele manier om oma in de bloemetjes te zetten… Jaaaa, Joke denkt aan iedereen!

Voor de kindjes? Of toch niet…

Weet je voor wie ik het eigenlijk doe, dat documenteren? Voor mezelf. Jaaaa. Ik dacht eerst ‘Leuk, dan kan ik als de kindjes alleen gaan wonen hun hele babypakket vol herinneringen met hen meegeven.’ Maar ik ga dat lekker niet doen. Want dan gaat dat ergens op een zolder stof liggen verzamelen. Ah ja,  want als mijn kinders het huis uit zijn, dan hebben ze andere dingen te doen dan nostalgisch lopen wezen over hun babytijd. 

Nee. Ik hou alles lekker bij. Voor mezelf. En als ik dan later heel erg oud en gerimpeld in mijn zetel zit, dan haal ik dagelijks al die herinneringen boven door in mijn mooie bewaarboeken te bladeren. Om mijn oude mom brain een pleziertje te gunnen. Om terug te bladeren en die mooie momenten te herbeleven. En dagelijks een glimlach op mijn gezicht te toveren.

Duurzaam en lokaal bij Studijoke

En wat mij extra blij maakt? Alle papieren producten van Studijoke hebben een EU-ECO-label, dus dat is een garantie dat de productie milieuvriendelijk gebeurt! Lekker duurzaam. Joke maakt ook alles in België en Nederland. Dus als je je graag aan het principe van shop local houdt, dan past Studijoke ook helemaal bij jou.

 

Welk gek verhaal, zotte uitspraak of memorabel moment met je kindjes wil jij zéker nooit vergeten en verdient dus een plaatsje in jouw herinneringenboek? Vertel het in de comments!

 

Dit blogbericht kwam er dankzij de fijne samenwerking tussen Studijoke en GreenKit. In de 5e editie van de GreenKit ontdekkingsdoos vind je een mijlpalenkalender voor de belangrijkste gebeurtenissen in het eerste jaar van je baby! #publiciteit

Laat een reactie achter