Met een wasbare luier van Kempense Luierkontjes hou je het droog

Met een wasbare luier van Kempense Luierkontjes hou je het droog 755 673 GreenKit

Billetjes, billetjes, billetjes. Is er iets schattigers dan babybilletjes? Bestaat er iets dat zachter is dan die lieve kleine babybilletjes? Die rozige onderkant van onze ukkies, die verdient het beste en het mooiste. En wat is er mooier dan een vrolijke print op een wasbare luier?!

Wedden van wel?

Omdat dat geluier iets was wat wij vanaf de eerste dagen duurzaam wilden aanpakken, waren we blij dat er zoiets bestaat als de wasbare luier. Dat die er tegenwoordig ook echt heel mooi uitzien, maakt het nog verleidelijker om de overstap te maken. En dat je niet met veiligheidsspelden en origamitechnieken voor gevorderden aan de slag moet, is helemaal meegenomen! Drukknopje hier, velcro daar en hopsakee, weer spelen. Wij waren dus direct fan, ookal startten onze vrienden een weddenschap over hoe lang we ‘t zouden volhouden. Lang dus. Na!

Wasbare luier: van proberen kan je leren

Willen jullie ook aan het wasbaar luieren? Duik dan zeker eens in het wasbare aanbod van Kempense Luierkontjes. Je bent uiteraard ook heel erg welkom bij Saskia als je niet in de Stille Kempen woont aka lang leve webshops! Saskia kan je advies geven over het soort wasbare luier dat het best bij jullie past tijdens een gratis infosessie. Maar een gewaarschuwde vrouw is er 2 waard: al deze luiers zien er prachtig uit en voor je ‘t weet heb je een nieuw soort verzameling in huis. Zeg niet dat ik het niet gezegd heb.

Ben je nog niet helemaal zeker of jullie wel voor wasbaar willen gaan? Dan biedt een testpakket van Kempense Luierkontjes de ideale manier om je te overtuigen – of niet, even goede vrienden. Of je kan een setje voor de allerkleinsten huren bij Saskia, zo ervaar je meteen hoe het in elkaar zit en overbrug je de eerste maanden waarin je kleintje zo snel groeit zonder grote investeringen. 

Meer nattigheid

Bij Kempense luierkontjes kan je voor nog méér wasbaar terecht. Als je kleintje toe is aan plonsen in een zwembadje, vind je meteen een vrolijke wasbare zwemluier. Et voilà, weer een easy peasy manier gevonden om minder afval te hebben!

Tijdens je borstvoeding zijn de wasbare borstvoedingspads misschien ook wel iets voor jou. Ook dat is iets wat lang meegaat, want als je borstvoedingsperiode voorbij is, kan je ze net als ik nog gebruiken als wasdoekje voor je make-up. Mik ze na gebruik in de wasmachine en ze zijn zo weer klaar voor een volgende ronde.

De intieme hygiëne van mama kan ook wasbaar. Gedaan met elke maand naar de supermarkt rennen met gekruiste benen, je hebt je wasbare maandverbanden met een paar muisklikken in huis, voor de rest van je leven!

Klaar voor meer?

Omdat Saskia zelf naast het wasbaar luieren ook de rest van haar huis duurzaam wou aanpakken, vind je op haar webshop nu ook andere duurzame producten voor verzorging, aan tafel, als cadeautip. Of om het huiselijke nest op een ecologische manier proper te houden. Dat is dan weer iets wat we met plezier aan de papa’s overlaten, nietwaar dames? 

  

Dit blogbericht vloeit voort uit een vrolijke samenwerking tussen Kempense Luierkontjes en GreenKit. Van de 4000 billen- of snoetendoekjes die je in de GreenKitdozen vindt, naaide ze er maar liefst 2500 samen met haar mama! Whoopwhoop! En hoera, hoera, de 2 dappere naaisters zijn al druk in de weer om ook voor de 2e editie van GreenKit 4000 snoetendoekjes te voorzien! You go, girls!

Laat een reactie achter