giveaway-cîme-greenkit

GiVEAWAY! Me-time met Cîme

GiVEAWAY! Me-time met Cîme 640 427 GreenKit

Als mama is het echt belangrijk – en tegelijkertijd ook ontzettend moeilijk – om jezelf niet uit het oog te verliezen. Me-time moét. Makkelijker gezegd dan gedaan, I know. Dus plan het in, laat het weten aan je partner en kinderen, laat je niet van de wijs brengen door oooh zo dringende zaken die eigenlijk best wel kunnen wachten of door een ander geregeld kunnen worden. En geniet ervan. Want wij mama’s, met baby in de buik of kinders aan de rokken, wij verdienen het om verwend te worden. Al zeggen we het zelf. Weet je wie het ook zegt? Cîme!

Giveaway

De feestdagen, dat is naast fijn samen zijn ook cadeautjestijd. Dus hebben Cîme en GreenKit de handen in elkaar geslagen om jou (of je partner, je schoonzus of wiens-naam-je-uit-de-cadeautjespot-hebt-getrokken) te verwennen met de feestdagen. Vertel hieronder in de reacties of jij Cîme-fan-in-wording bent of al een doorwinterde Cîmegebruiker en wie weet krijg jij binnenkort de 2 reinigers die je op de foto ziet: Recette de Pureté en Rosée de Roses. Dan heb jij of je meteen alles in huis om in 2 stappen je huid goed te reinigen. Oooooh wat ga je stralen tijdens de feesten! Je kan meedoen tot 16 december ’19 klokslag 00u!

En natuuuuuurlijk kan je Cîme ook volgen op Facebook en Instagram! Weest welgekomen!

Badkamer even verboden terrein voor iedereen onder de 1m55

Je hoeft er zelfs niet meteen de deur voor uit, voor die me-time. Jezelf lekker opsluiten in de badkamer kan ook. Welke mama zou er nee zeggen tegen een heerlijk avondje in bad met de lichaamsscrub en badzout van Cîme? Of een heerlijke verstevigende bodylotion? Zet best wel een lekker muziekje op zodat je het onvermijdbare geklop voor kleine akkefietjes en non-probleempjes niet hoort. Dat is nu even voor een andere grote mens. Jij neemt nu even tijd voor jezelf. Zodat je straks weer beter voor je gezin kan zorgen. Dus daar hoef je je niet schuldig om te voelen.

Niet dat je die me-time niet buiten de deur mág plannen. Zeker wel. Trek erop uit in de natuur of naar een gezellig terrasje. Trommel een paar vriendinnen bij elkaar voor een workshop van Cîme. Pret gegarandeerd. Je gaat naar huis als expert in natuurlijke huidverzorging, met een stralende huid én staaltjes van jouw favoriete crèmes. Waar wacht je nog op?

Verzorgingsproducten met oog voor de natuur

Cîme gaat er prat op dat al hun verpakkingen recycleerbaar zijn. Meer nog, ze streven ernaar om naar plantaardige of gerecycleerde verpakkingen. Ze zijn heel open over hun stappen daarnaartoe. Ze zijn er nog niet en geven dat toe. Die eerlijkheid en openheid siert hen. Zelf word ik helemaal vrolijk van de verpakkingen van Cîme. Heb je hun doosjes al eens rustig bekeken? Vanop afstand zie je enkel kleurenpracht, van dichterbij een mooie bloem of plant. Als mama die alle balletjes in de lucht probeert te houden, vind ik het enorm rustgevend dat iets wat er van ver wat onbestemd uitziet, van dichtbij eigenlijk een prachtige illustratie is. Dat geeft me vertrouwen dat mijn occasionele gestuntel als moeder uiteindelijk ook wel iets moois kan zijn als je ‘t nauwkeuriger bekijkt. 🙂

Maar ook over wat er in die verpakking zit, is goed nagedacht. Dierproeven? Nope, daar doet Cîme niet aan mee. Veganistisch vreugdedansje dus! Heb je een gevoelige huid? Dan zit je goed bij Cîme. Enkel natuurlijke en gecertificeerd biologische ingrediënten? Check!

Als je eens op zoek bent naar wat interessant leesvoer tijdens al die voedingen, ga dan zeker eens lezen op hun website, er valt vanalles te ontdekken over de duurzame en sociaal ondernemende aanpak van Cîme!

Cîme has got your back

Een must have in elke oversized mama-tas is Le Baume by CÎME, de gloednieuwe multifunctionele balsem van Cîme. Tussen verloren gelopen stiften, gevonden steentjes die écht mee naar huis moeten en een reserve-onderbroek voor die kleine avonturiertjes misstaat zo’n balsem zeker niet. Want mama mag toch ook iets voor zichzelf in haar handtas meenemen, he! Je houdt er niet alleen je lippen zacht en soepel mee, maar je kan er ook droge of geïrriteerde plekjes op je gezicht mee voeden. Maar ook je kleintjes hebben er baat bij, want de balsem werkt ook prima om ruwe kinderhanden en ellebogen te herstellen en kalmeren na het ravotten in de natuur.  Dankzij het ingrediënt kamille kan je het ook bovenhalen bij kleine huidwondjes. Veelzijdig dingetje, toch?

Dit artikel kwam voort uit een fijne samenwerking tussen Cîme en de allereerste GreenKit editie. In de eerste ontdekkingsdoos vind je van Cîme een staal van hun nachtcrème. Verwennerij voor mama. Of papa. Op voorwaarde dat hij opstaat ’s nachts.

16 reacties
 • Ik probeerde de producten van Cime nog nooit en ben best benieuwd. Ik verander stilaan alles zo ecologisch en biologisch mogelijk maar de
  Potjes producten blijven nog steeds wat ik al jaren gewoon ben. Misschien overtuigt Cime me om te veranderen?

 • ik ben al even op zoek naar meer natuurlijke verzorgingsproducten. Misschien via deze weg de kans om deze uit te proberen. ❤️

 • Zelfzorg. Klinkt zo logisch, maar is telkens terug zoeken naar dat evenwicht. Er bewust tijd voor maken tussen alle verplichtingen door. Een momentje in de badkamer, helemaal alleen, het komt niet altijd voor, maar ze doen wel deugd.
  De verzorgingsproducten van Cîme kunnen het extra ontspannend en sprankelend maken!

 • Grote fan hier van de ‘daisy delight’. Zelfs na een slapeloze nacht met een zieke baby kan ik rekenen op de dagcreme voor een ietwat uitgeslapen uitzicht. (Ik zou er met gekamd haar misschien nog wat frisser uit zien…).
  Deze givaway is een leuke kans om de reinigers ook te ontdekken! Fingers crossed!

 • Roosmarijn De Clercq 10 december 2019 at 10:01

  De dagcrème reeds gebruikt en heel tevreden van. Weinig ervaring met reinigers, misschien nu de ideale kans om me te overtuigen deze toch te gebruiken en wat meer me-time op mijn programma te zetten.

 • Terwijl ik dit typ is mijn zoontje van anderhalf nog even lekker aan het kokkerellen in zijn speelgoedkeukentje. Het is een echte schat, maar ook een echt mama-kindje. Wat zou ik graag nog eens heerlijk ongestoord een lang bad willen nemen. De producten van Cîme ken ik nog niet, maar ik zou ze heel graag eens willen uitproberen. Ik probeer er al op te letten dat ik vaker “groene producten” koop en een nieuw merk mogen uittesten is altijd fijn.

 • Ik ben sinds mijn zwangerschap veel meer bezig met eco producten voor zowel mezelf als de toekomstige baby. Daarom zou ik graag kans maken op de give-away om deze productjes eens te testen.

 • Ik ben sinds net fan geworden en doe graag mee met de give-away, als mama van een 14 maand oude dochter en baby op komst, zie ik dit als een stimulans om mijn huid beter te reinigen…

 • Ik had eerlijk gezegd nog nooit van de producten gehoord, maar ze klonken als muziek in de oren. Gelukkig dat de badkamer verboden is onder 1m55, dan mag ik er nog net in met mijn 1m57! Gewoon even wat tijd voor mezelf terwijl manlief op dochter Feliz past. Gezien mams er niet meer is en mijn schoonouders op een uur rijden wonen is het niet altijd evident om opvang te hebben om een keertje naar de wellness te gaan. Een uurtje in mijn badkamer doet dan ook al deugd. Fingers crossed voor deze give away!

 • Noortje Coremans 11 december 2019 at 22:29

  Ik heb zo’n 1.5 jaar geleden Cime leren kennen via een vriendin die me voor mijn verjaardag meenam naar een sessie. Hier krijg je niet alleen de uitleg over de producten, je mag ze ook meteen testen. Ik was meer dan verkocht ! Een grote fan dus 🙂

 • Cîme-fan-in-wording hier
  Heb ee’ vriendin die de Cîme al gebruikt, en zij is er enthousiast over in ieder geval… Zou fijn zijn mocht ik deze producten op deze manier ook kunnen leren kennen… Whoop Whoop… Stralend richting de feestdagen…

 • Ik ben jaren trouwe Vichy-fan geweest, maar ben nu al een hele tijd op zoek naar een waardige, natuurlijke vervanger. Goede verzorgingsproducten die mijn huid net egaler en minder rood maken, dat is wat ik zoek, maar blijkt toch niet zo eenvoudig te zijn. Ik ben dus heel benieuwd naar de producten van Cîme!

 • Ik heb de producten van cime afgelopen lente leren kennen via een collega. Ben helemaal fan van de 3in1 lotion rosées de rose en dagcreme Daisy delight! Vrolijke verpakking, lekkere geuren… Zou top zijn om dit te winnen! M’n moederschap verlof is net begonnen, dus als bijna-mama zijn deze producten een leuke verwennerij!

 • Ik sta te popelen om het eens te kunnen gebruiken.Ik reageer op veel producten hopelijk vind ik eindelijk ook eens iets om me is lekker te verwennen na een zware bevalling van een prachtig zoontje bedankt alvast en een dikke proficiat aan de mama s in wording en alle nieuwe mama ’s ……

  • Bedankt voor je reactie. Een dikke proficiat met je zoontje! Spijtig genoeg is deze giveaway al afgelopen. Hou de website/nieuwsbrief in het oog voor nieuwe giveaways en kortingen!

Laat een reactie achter