giveaway-cîme-greenkit

GiVEAWAY! Me-time met Cîme

GiVEAWAY! Me-time met Cîme 640 427 GreenKit

Als mama is het echt belangrijk – en tegelijkertijd ook ontzettend moeilijk – om jezelf niet uit het oog te verliezen. Me-time moét. Makkelijker gezegd dan gedaan, I know. Dus plan het in, laat het weten aan je partner en kinderen, laat je niet van de wijs brengen door oooh zo dringende zaken die eigenlijk best wel kunnen wachten of door een ander geregeld kunnen worden. En geniet ervan. Want wij mama’s, met baby in de buik of kinders aan de rokken, wij verdienen het om verwend te worden. Al zeggen we het zelf. Weet je wie het ook zegt? Cîme!

Giveaway

De feestdagen, dat is naast fijn samen zijn ook cadeautjestijd. Dus hebben Cîme en GreenKit de handen in elkaar geslagen om jou (of je partner, je schoonzus of wiens-naam-je-uit-de-cadeautjespot-hebt-getrokken) te verwennen met de feestdagen. Vertel hieronder in de reacties of jij Cîme-fan-in-wording bent of al een doorwinterde Cîmegebruiker en wie weet krijg jij binnenkort de 2 reinigers die je op de foto ziet: Recette de Pureté en Rosée de Roses. Dan heb jij of je meteen alles in huis om in 2 stappen je huid goed te reinigen. Oooooh wat ga je stralen tijdens de feesten!

En natuuuuuurlijk kan je Cîme ook volgen op Facebook en Instagram! Weest welgekomen!

Badkamer even verboden terrein voor iedereen onder de 1m55

Je hoeft er zelfs niet meteen de deur voor uit, voor die me-time. Jezelf lekker opsluiten in de badkamer kan ook. Welke mama zou er nee zeggen tegen een heerlijk avondje in bad met de lichaamsscrub en badzout van Cîme? Of een heerlijke verstevigende bodylotion? Zet best wel een lekker muziekje op zodat je het onvermijdbare geklop voor kleine akkefietjes en non-probleempjes niet hoort. Dat is nu even voor een andere grote mens. Jij neemt nu even tijd voor jezelf. Zodat je straks weer beter voor je gezin kan zorgen. Dus daar hoef je je niet schuldig om te voelen.

Niet dat je die me-time niet buiten de deur mág plannen. Zeker wel. Trek erop uit in de natuur of naar een gezellig terrasje. Trommel een paar vriendinnen bij elkaar voor een workshop van Cîme. Pret gegarandeerd. Je gaat naar huis als expert in natuurlijke huidverzorging, met een stralende huid én staaltjes van jouw favoriete crèmes. Waar wacht je nog op?

Verzorgingsproducten met oog voor de natuur

Cîme gaat er prat op dat al hun verpakkingen recycleerbaar zijn. Meer nog, ze streven ernaar om naar plantaardige of gerecycleerde verpakkingen. Ze zijn heel open over hun stappen daarnaartoe. Ze zijn er nog niet en geven dat toe. Die eerlijkheid en openheid siert hen. Zelf word ik helemaal vrolijk van de verpakkingen van Cîme. Heb je hun doosjes al eens rustig bekeken? Vanop afstand zie je enkel kleurenpracht, van dichterbij een mooie bloem of plant. Als mama die alle balletjes in de lucht probeert te houden, vind ik het enorm rustgevend dat iets wat er van ver wat onbestemd uitziet, van dichtbij eigenlijk een prachtige illustratie is. Dat geeft me vertrouwen dat mijn occasionele gestuntel als moeder uiteindelijk ook wel iets moois kan zijn als je ‘t nauwkeuriger bekijkt. 🙂

Maar ook over wat er in die verpakking zit, is goed nagedacht. Dierproeven? Nope, daar doet Cîme niet aan mee. Veganistisch vreugdedansje dus! Heb je een gevoelige huid? Dan zit je goed bij Cîme. Enkel natuurlijke en gecertificeerd biologische ingrediënten? Check!

Als je eens op zoek bent naar wat interessant leesvoer tijdens al die voedingen, ga dan zeker eens lezen op hun website, er valt vanalles te ontdekken over de duurzame en sociaal ondernemende aanpak van Cîme!

Cîme has got your back

Een must have in elke oversized mama-tas is Le Baume by CÎME, de gloednieuwe multifunctionele balsem van Cîme. Tussen verloren gelopen stiften, gevonden steentjes die écht mee naar huis moeten en een reserve-onderbroek voor die kleine avonturiertjes misstaat zo’n balsem zeker niet. Want mama mag toch ook iets voor zichzelf in haar handtas meenemen, he! Je houdt er niet alleen je lippen zacht en soepel mee, maar je kan er ook droge of geïrriteerde plekjes op je gezicht mee voeden. Maar ook je kleintjes hebben er baat bij, want de balsem werkt ook prima om ruwe kinderhanden en ellebogen te herstellen en kalmeren na het ravotten in de natuur.  Dankzij het ingrediënt kamille kan je het ook bovenhalen bij kleine huidwondjes. Veelzijdig dingetje, toch?

Dit artikel kwam voort uit een fijne samenwerking tussen Cîme en de allereerste GreenKit editie. In de eerste ontdekkingsdoos vind je van Cîme een staal van hun nachtcrème. Verwennerij voor mama. Of papa. Op voorwaarde dat hij opstaat ‘s nachts.

Laat een reactie achter