GreenKit - Kudzu - webshop

Kudzu, de webshop met een groen hart – en korting!

Kudzu, de webshop met een groen hart – en korting! 949 445 GreenKit

Wist je dat Kudzu één van de eerste eco webshops was die ik ooit ontdekte, nog lang vóór onze 2 kleine smurfjes op de wereld verschenen? Het is altijd even zoeken als je nog maar net het duurzame pad opgaat – laat dat nu net dé reden zijn waarom ik met de gratis GreenKit ontdekkingsdoos begon – dus ik was maar al te blij dat ik Kudzu tegenkwam! Ik vond het ook meteen een handige eco webshop. Dé go-to-place als ik iets nodig had.

Met Kudzu stap voor stap naar een eco lifestyle

Eens mens moet uiteraard niet overnight al z’n gewoontes omgooien naar een eco-versie. Bij mij ging het stap voor stap. Ik denk dat het begon met groentezakjes. Je weet wel, die handige netjes die je mee naar de supermarkt kan nemen om te vullen met fruit en groenten. (Tussen ons gezegd en gezwegen, ik heb nooit goed begrepen waarom iemand voor een paprika een ander zakje – van plastiek dan nog wel-  dan voor witloof nodig had. Ik zwier alles gezellig samen in mijn netjes.)

Daarna volgde er een RSV drinkbus én later een RSV brooddoos. En toen was het hek pas echt van de dam. Ondertussen kan ik niet meer opsommen wat er bij ons ondertussen al allemaal voor ecospullen geshopt is bij Kudzu. Als ik me niet vergis, zijn de roestvrije stalen rietjes die ik overal mee naartoe neem als ik met mijn kinders op stap ben onze allerlaatste aanwinst. En ik geef het toe, die rietjes gaan ook mee als ik een onweerstaanbare drang naar een cocktail – of mocktail op mijn betere dagen – voel opkomen. 🙂 Of nee, de stasher bags zijn de laatste aankoop geweest! Of het wasbare maandverband? Zie je wel, zooooveel handige eco-spullen, ik kan ze bijna niet meer tellen!

Voor elk wat wils

Eén blik op de menubalk op hun webshop en je ziet meteen dat je voor alles bij hen terecht kan. ZeroWaste neemt een mooie plaats helemaal vooraan in. Om op ecologische wijze te kokkerellen kan je ook bij Kudzu terecht. Het is eens wat anders dan op grootmoeders wijze, niet? En hoewel er misschien wel raakpunten zullen zijn, het is nu in elk geval allemaal hipper én handiger dan in grootmoe’s tijd. Ze zijn bij Kudzu al een aardig tijdje bezig om te laten zien dat ecologisch niet gelijk staat aan oubollig. Want geef toe, dat hardnekkige idee blijft toch wel bij sommige mensen hangen. Terwijl dat dus duidelijk nergens voor nodig is!

Wat is er nog te vinden in deze eco webshop? Alles om je boeltje thuis eco aan te pakken: van je badkamer tot je fietsenkot, maar ook handige spullen voor onderweg, voor je baby – lees daar zeker ook de volgende GreenKit blog over Kudzu voor! – eco spullen om op school of op kantoor mee te pronken. En een hoop ideeën om elk feest groen aan te pakken!

Kudzu verzamelt zijn ruime aanbod – want oooh wat hebben ze veel! – voor jou in een handig overzicht. Ze hebben zélfs nog interessant leesvoer voor als je niet genoeg hebt aan hun eigen inspirerende blog.

Korting bij webshop Kudzu!

Heb jij een GreenKit ontdekkingsdoos gekregen? Download dan zeker je kortingscode van Kudzu via de QR-code op de groeimeter!

Geen GreenKit kunnen bemachtigen? Dan kan je met de code GRNKT genieten van een eenmalige korting van 10% op je eerste aankoop. Geldig tot 31/12/22!

 

Dit blogbericht kwam er dankzij de fijne samenwerking tussen Kudzu en GreenKit. In de 4e GreenKit ontdekkingsdoos vind je een herbruikbare tas van Kudzu!

Laat een reactie achter