Mother and baby

Huilen, krampjes, onrust? Happy Baby Wijzer geeft je meer Momfidence!

Huilen, krampjes, onrust? Happy Baby Wijzer geeft je meer Momfidence! 768 575 GreenKit

Daar stonden we dan. Met ons kersverse ukkepukje. De automatische schuifdeuren van het ziekenhuis schoven open en wij stapten samen de wijde wereld in. Klaar voor ons nieuwe avontuur als gezinnetje. En met een klein hartje. Want ik moet toegeven dat ik toch even een heel klein mini paniekaanvalletje voelde opkomen. Want nu moesten we ‘t helemaal zelf doen, dat zorgen voor ons mini mensje. Het belletje in de kraamkamer om een verpleegster te roepen was toch van pas gekomen. Wat zou het handig zijn als ons kleintje met een handleiding was gekomen!

Over huilen en met de handen in het haar

‘Dat zal het befaamde huiluurtje zijn.’ Dat zeiden wij zowat elke avond tussen 20u en 21u, terwijl mijn vriend met onze babydochter door het huis sjokkelde. Hij zong er ook wat bij. Ontzettend stoer en schattig tegelijk, vond ik dat. Maar het was wel vaak wat gissen wat er scheelde. Was het honger? Of een vuile luier misschien? Dringend nood aan geknuffel? Of misschien wou onze lieverd even alle indrukken van de dag vertellen met dat huiltje?

Wat zou het toch helpen als we als ouders wat babytaal zouden kunnen leren. Je baby wil je iets vertellen. Hij of zij heeft nog geen woorden, maar beschikt al wel over een hele hoop andere subtiele manieren om je iets duidelijk te maken. Happy Baby Coach Anja Caers kan je helpen om beter te begrijpen wat je baby je wil zeggen en je hoeft niet eens uit je pyjama te kruipen! Met haar online Happy Baby Wijzer gidst ze je door de leefwereld, ontwikkeling, slaap en voedingen van je kleintje. Dankzij verschillende cursussen, opleidingen en haar 20 jaar ervaring als osteopate ontdekte ze typische babypatronen, maar ook de mamavalkuilen. Die deelt ze allemaal met jou in haar Happy Baby Wijzer. Ze reikt je ook een stappenplan, bruikbare tips en handige schema’s aan.

De reactie die Anja het vaakst krijgt van mama’s? ‘Had ik dat maar eerder geweten!’

Meer hulp

Naast haar werk in de praktijk als kinderosteopaat, startte Anja enkele jaren geleden met moeder-babylessen, waarna je naar huis gaat met onmisbare tips over ritme, slapen, huilen, spijsvertering, baby-dragen, hechting, baby-massage en motoriek. Ook kan je bij haar een workshop EHBO bij baby’s en kinderen volgen!

Korting

Minder twijfel, meer Momfidence. Daar staat Happy Baby Coach voor. Is dat iets voor jou? Dan heb ik goed nieuws! Nog tot eind 2020 kan je met de kortingscode GREEN&HAPPY 20 euro korting krijgen op de online Happy Babywijzer (niet te combineren met andere kortingen of acties).

 

Dit enthousiaste blogbericht kwam tot stand dankzij het partnerschap tussen GreenKit en Happy Baby Coach. De Happy Baby Wijzer past helemaal bij natuurlijk ouderschap, waar GreenKit ook grote fan van is!

Laat een reactie achter