It’s not always easy being green

It’s not always easy being green 1920 1080 GreenKit

Kempense Luierkontjes stopt ermee. En dat is ont-zet-tend jammer nieuws. Saskia ging er vollen bak tegenaan en vulde haar (online) winkel met wasbare luiers. Die vulde ze langzaam maar zeker aan met de beste ecologische spullen voor onderweg, in de keuken, om mee te spelen, om boodschappen te doen en ga zo maar door. Daarbovenop gaf ze workshops over wasbaar luieren, maar ze bood ook mogelijkheden aan vrouwen om hun intieme verzorging duurzaam aan te pakken. Om zo mama’s te helpen om duurzame keuzes te maken voor hun gezin en voor zichzelf. Ze overtuigde zelfs haar moeder om samen met haar tussen de soep en de patatten 4000 snoeten- en billendoekjes te naaien zodat ouders haar mooie aanbod konden leren kennen via de GreenKit ontdekkingsdozen!

Maar na een tijdje voelde Saskia dat het begon te wringen als ze weer eens ‘nu even geen tijd’ tegen haar kindjes moest zeggen omdat er werk aan de winkel was. Dat de passie wat naar de achtergrond verdween en dat het meer een ‘moeten’ werd. Ze voelde dat het tijd werd om los te laten, ook al staat ze nog voor de vólle 100% procent achter de mooie ecologische producten die ze aanbood.

Het leven, dat is keuzes maken. En Saskia kiest nu vollen bak voor haar gezin. High five!

Maak(te) jij de keuze om voor je kindje verzorgingsproducten en speelgoed te geven die lief zijn voor je kind én lief voor het milieu? Dan kan je nog tot 1 oktober 2022 bij Kempense Luierkontjes gaan shoppen in de uitverkoop!

Wat doe je nog op deze blog? Go, go, go naar Kempense Luierkontjes!

Dit blogbericht kwam er dankzij de fijne samenwerking (van maar liefst 5 edities!!!) tussen GreenKit en Kempense Luierkontjes. In de laatste editie van de GreenKit ontdekkingsdoos vind je voor de allerlaatste keer het leuke billen- en snoetendoekje dat Saskia – of haar mama – met liefde voor jou naaide. #publiciteit

Laat een reactie achter