#Inspiratievooreengroenegeneratie … in de 5e GreenKit ontdekkingsdoos!

#Inspiratievooreengroenegeneratie … in de 5e GreenKit ontdekkingsdoos! 750 750 GreenKit

Jeeeeeeej, het zonnetje schijnt, de vakantie is in zicht én de 5e GreenKit ontdekkingsdoos is er! En bij elke nieuwe ontdekkingsdoos horen er ook massa’s tips die je de volgende 6 maanden op de GreenKit-blog zal zien verschijnen. #inspiratievooreengroenegeneratie En vergeet geen vreugdedansje te doen voor de kortingscodes en giveaways die je online zal vinden. Hou dus zeker de blog in het oog om duurzaam moois te winnen!

Wat zit erin? #inspiratievooreengroenegeneratie!

Ook deze keer is er weer fijne inspiratie voor een groene generatie te vinden in de GreenKit ontdekkingsdoos en blogs.

Kudzu heeft 4000 mooie herbruikbare tassen voorzien. Want élke mama moet wel eens meer meezeulen dan gepland. Hopsa, alles in de tas en je kan vertrekken! Vergeet er zeker je staaltje billendoekjes van Naïf niet bij te zwieren en de handgel van Jack N’ Jill. Dan kan je elk onverwacht hygiënisch probleempje aan. Zéker als je het wasbare snoetendoekje van Kempense Luierkontjes nog bij het geheel stopt.

Ben je toe aan een momentje voor jezelf? Dan zorg je in 1-2-3 voor een ware mini spa bij je thuis, dankzij de gezichtscrème van Weleda en de moisturizer van Korres. Vergeet ook je ‘onderkant’ niet, daarvoor heeft Lansinoh dan weer een staaltje perineum massage-olie meegegeven. En duw vóór je aan je me-time begint vooral de natural cleaner van Yokuu in de handen van één van je volwassen huisgenoten, met een beetje geluk begrijpen ze de poetstip en stap je na je heerlijke spa-moment een fris gepoetste woonkamer binnen!

Iedereen, zwanger of niet, kan wel eens wat peptalk gebruiken. Hang de mooie kaart van Dalalou op een zichtbare plek en herinner jezelf er zo regelmatig aan dat je helemaal op je intuïtie mag vertrouwen. En lees ook zeker even het boekje van Memisa (voor) om te ontdekken hoe je tijdens jouw zwangerschap een andere mama kan helpen.

En natuurlijk kan de mooie GreenKit groeimeter ook niet ontbreken! Hang ‘m aan de muur en hou bij hoe snel je ukje een uk wordt! Op die groeimeter vind je trouwens ook leuke kortingscodes van LumierePhotography, Little Lily’s en Happy Nappies achter de QR-code. Scannen, scannen, scannen!

Vertel, vertel, van welke van deze groene partners of stalen word jij blij?

Benieuwd naar alle vorige edities van de GreenKit ontdekkingsdoos? Die vind je hier en hier en hier én hier!

#publiciteit

Laat een reactie achter