huurpakket-GreenKit-Kempense Luierkontjes

Huurpakket wasbare luiers voor newborns bij Kempense Luierkontjes

Huurpakket wasbare luiers voor newborns bij Kempense Luierkontjes 1920 1280 GreenKit

Misschien ben jij – net als ik – een eeuwige twijfelaar. En aangezien je hier op mijn blog vol duurzame tips komt lezen, durf ik ook vermoeden dat jij – net als ik – in de verzorging van je kleintje keuzes wil maken die goed zijn voor dat ukkie én voor het milieu. Als je die 2 bij elkaar legt,  dat getwijfel en dat ecologische, dan loop je misschien ook wel – net als ik vroeger – rond met de vraag: ‘Maar wat als ik mijn centjes in de aankoop van die wasbare luiers steek, maar het blijkt niks voor mij te zijn?’ Aha. Goeie vraag. Er is een heel handig antwoord op die vraag. Ben je er klaar voor? Hier komt ie… Probeer eerst een huurpakket uit van Kempense Luierkontjes!

Huurpakket om de centjes te spreiden

Ik weet nog dat ik het oorspronkelijk geen eenvoudige stap vond*. Een pakket wasbare luiers lijkt op het eerste zicht een serieuze aankoop. Lijkt, want als je naar het hele plaatje kijkt, spaar je met wasbaar tegenover wegwerp een aardige 500 tot 800 euro uit, afhankelijk van hoeveel schattige poepjes diezelfde wasbare luiers dragen.

Maar je moet natuurlijk dat bedrag wel in 1 keer op tafel leggen. Daar zijn gelukkig een hele hoop creatieve oplossingen voor. Denk maar aan je geboortelijst: wij hadden op het geboortekaartje een rekeningnummer gezet voor wie graag een centje wilde bijdragen aan die wasbare luiers. Of je kan voor tweedehands gaan. Maarrr een huurpakket kan pas écht interessant zijn, om de centjes te spreiden, om gewoon eens te testen of het wel iets voor jullie is, als aanvulling voor een pakket dat je al hebt. Maar om nog een hele andere reden…

Huurpakket voor de eeuwige twijfelaar

In het wasbare luierlandschap is er ondertussen zooooveel moois te vinden. Je kan de goeie oude tijd eren en nog lekker old school doeken knopen of spelden, met een leuk overbroekje erover. Er zijn wasbare luiers met drukknopjes waardoor 1 set luiers met je kindje meegroeit. Er zijn er ook met velcro. Er zijn systemen met aparte inleggers, systemen waarbij de hele luier in 1 stuk zit, …En dan hebben we het nog niet eens gehad over al die leuke printjes.

Je zou wel eens door de bomen het bos niet meer kunnen zien. En dan is een huurpakket toch wel heel erg handig. Dan kan je rustig even uitproberen wat er bij jullie past.

Hoe Kempense Luierkontjes het aanpakt

Saskia van Kempense Luierkontjes heeft voor jou een handig newborn huurpakket samengesteld met 20 tot 25 luiers van verschillende merken en systemen. Ze passen al vanaf de geboorte en sommige zelfs voor premature kindjes. Zo kan je op 2 maanden tijd voor een schappelijke prijs alles rustig uitproberen. Je hoeft je dus niet te haasten door een korte huurtermijn van een weekje of 2. Nope, nope, Saskia wil jullie als kersverse ouders zéker geen stress bezorgen. Je hebt met die 2 maanden alle tijd om alles op je eigen tempo te proberen. Je hoeft dus niet meteen van dag 1 alles uit te pluizen. En als je het pakket hebt uitgeprobeerd, is de kans groot dat je ukkie daarna groot genoeg is om in de meegroeiluiers te passen.

Hoe geweldig is dat!?

 

*Maar eens de stap gezet was, was ik zelf wel helemaal overtuigd van wasbare luiers!

En jij? Ben jij al helemaal overtuigd van wasbaar luieren? Of zou zo’n huurpakket he-le-maal iets voor jou zijn? Laat het weten in de reacties!

 

Meer lezen over Kempense Luierkontjes? Ga eens piepen bij deze blogberichten: Wasbaar, ook voor mama of Hoe Saskia dankzij wasbare luiers aan Kempense Luierkontjes begon of Met een wasbare luier van Kempense Luierkontjes hou je het droog. Dit blogbericht kwam er dankzij de fijne samenwerking tussen Kempense Luierkontjes en GreenKit. In de 4e editie van de GreenKit ontdekkingsdoos vind je – net als in alle vorige edities! – een tof zelfgenaaid snoeten- of billendoekje als cadeau.

Laat een reactie achter