herbruikbare luiers-Happy Nappies - GreenKit

Happy Nappies helpt iedereen aan herbruikbare luiers! Korting!

Happy Nappies helpt iedereen aan herbruikbare luiers! Korting! 1620 1080 GreenKit

Als je aan kinderen begint, zit je wel een aantal jaren in de luiers. Daar is nu eenmaal niet veel aan te doen. Als je meer dan één kindje hebt, dan zijn die jaren in sommige gezinnen zelfs niet eens op 1 hand te tellen.

En dat brengt natuurlijk heel wat bergen afval met zich mee, want op het einde van de luierrit met 1 kindje zit je gemiddeld aan zo’n 6000 wegwerpluiers. Dat is een berg die ik me zelfs niet eens kan voorstellen! Na een tijdje komt er dan ein-de-lijk wat licht aan het einde van die luiertunnel en heb je na wat zindelijkheidstraining enkel ‘s nachts nog een luiertje nodig. Maar elk luiertje is er eentje te veel op die afvalberg. Want die berg is gemaakt van plastic. Wegwerpplastic. En wegwerpplastic vermijden we best zoveel mogelijk…

Oké, je zou die berg in 1 klap kunnen herleiden tot 0 door voor babyzindelijkheidscommunicatie te gaan en die luiers hélemaal overboord te gooien, maar als ik heel eerlijk ben…denk ik niet dat we dat er in de ratrace van vandaag nog kunnen bijnemen. Toch maar luiers dus. Gelukkig er is nog een andere manier dan babyzindelijkheidscommunicatie om die berg van 6000 wegwerpluiers te herleiden tot 0 wegwerpluiers…

Herbruikbare luierssssss!

Herbruikbaar luieren veegt in 1 klap al die problemen van tafel. Oké, je moet je een beetje anders gaan organiseren dan wanneer je met wegwerpluiers werkt, maar moeilijk is het niet. Ecologisch dan weer wel. En economisch zéker want je kan maar liefst 500 tot 800 euro uitsparen met herbruikbare luiers. In sommige gemeenten en steden krijg je daarbovenop zelfs nog een premie voor de aankoop of huur van herbruikbare luiers. Is je ukkepuk uit de luiers? Je eventuele volgende uk kan gewoon dezelfde exemplaren aan. Is je gezinnetje compleet? Dan verkoop je je pakket door en heb je weer een deel van je investering terug. Probeer dat maar eens met je wegwerpluiers :-).

Nog voordelen nodig om je te overtuigen? Kindjes die herbruikbare luiers dragen, zijn doorgaans sneller zindelijk. Hé?! Hoe komt dat? Het is geen tovenarij, het is eigenlijk stiekem heel erg logisch. Wegwerpluiers zuigen al het vocht op. Je kindje voelt dus ook niet dat het geplast heeft. Bij een herbruikbare luier blijft je kleine schavuit droog, maar voelt ie ook wel dat er iets gebeurd is…

Een ander zéér groot voordeel is dat je er vanop aan kan dat er géén chemische rommel in je herbruikbare luier zit. Een groot pluspunt, want je wil geen hormoonverstorende stoffen in de buurt van je fragiele baby. Wist je dat het net die chemicaliën zijn die nu verboden zijn in tampons die er in wegwerpluiers voor zorgen dat ze al dat vocht opzuigen…

We want more… voordelen

Ah, je blijft verder lezen, op zoek naar voordelen. Als de bovenstaande redenen je nog niet overtuigd hebben, dan halen we de ‘esthetica’ erbij. Het oog wil ook wat, toch?! Heb je al eens een kleintje in een herbruikbare luier gezien? Dat is schattigheid troef! En de herbruikbare luiers van Happy Nappies zijn toevallig mooi-mooier-mooist!

Nog voordelen? Poepexplosies met ruggetjes die vol k*k* hangen zijn een uitzondering bij herbruikbaar geluier. Als dat geen opluchting is. En gesleur met grote luierdozen is vanaf nu geen taakje meer voor jou. Stinkende luiervuilbakken zijn iets uit het verleden, in ruil heb je vrolijke, geurdichte wet bags in huis die na de hele luiertijd nog prima dienst kunnen doen als zwemzak!

Voordelen, voordelen, niets dan voordelen. En een heel klein beetje was (2 wasjes per week). Maar dus vooral voordelen, voordelen, voordelen! Want écht, dat klein beetje was meer is verwaarloosbaar. Echt waar. Voel je toch nog koudwatervrees? Daar heeft Happy Nappies de perfecte oplossing voor: Je kan een huurpakketje proberen. Voor dezelfde prijs van wegwerp kan je een maand lang alle systemen uitproberen, eens checken hoe gemakkelijk die was eigenlijk wel gaat, en die prachtige herbruikbare luiers showen aan je vrienden.

Ervaar het zelf en voor je ‘t weet ben je overtuigd!

Korting-korting-korting

Hoera, het is hét moment om in gang te schieten! Bij een aankoop van minimum 150 euro krijg je tot eind december 2022 maar liefst 15% korting op happynappies.be met de code Greenkit15. 1-2-3… Go!

 

Dit blogbericht kwam er dankzij de fijne samenwerking tussen Happy Nappies en GreenKit. #publiciteit

Laat een reactie achter