HappyBabyWijzer-GreenKit

Happy Baby Wijzer zorgt voor happy baby’s én happy mama’s/papa’s – mét korting!!

Happy Baby Wijzer zorgt voor happy baby’s én happy mama’s/papa’s – mét korting!! 629 396 GreenKit

Mama of papa worden, dat betekent ook een hele hoop nieuwe dingen leren. In de eerste plaats je baby leren begrijpen. Want taal heeft je baby nog niet, maar communiceren doet ie zeker wel! Wat wil mijn lieverdje me vertellen met dit huiltje? Heeft hij honger, geeft hij signalen van reflux of zijn het eerder krampjes? Wat kan ik doen als z’n ritme erg chaotisch is en ik toch graag op vraag wil voeden? Of als hij enkel hazenslaapjes doet of de dag voor de nacht houdt? Het is niet altijd simpel en al zeker niet als niet alles van een leien dakje loopt. Je kan je als mama of papa soms machteloos voelen. Zeker als al dat goedbedoelde – maar vaak tegenstrijdige – advies van je familie en vrienden ook niet helpt. Dan weet je het even niet meer. Gelukkig kan de online Happy Baby Wijzer je helpen!

Osteopate Anja Caers bundelde haar jarenlange ervaring met baby’s in haar online programma Happy Baby Wijzer om jou als ouder sterker te maken in het begrijpen van je baby en interpreteren van zijn signalen.  Ze legt je duidelijk uit wat je zelf kan doen, maar ook wanneer het nodig is om hulp (en welke) in te schakelen. Maar weet je wat? Ze legt het beter zelf even uit in deze video!

Korting en cadeaus

Anja gaf via GreenKit ook één gratis login weg voor haar online Happy Baby Wijzer programma ! Als dat geen mooi cadeau is?! En dan waren er ook nog eens 2 gelukkigen die het boek ‘Je baby vertelt’ van Maarten Ghysels kunnen winnen! Die acties zijn ondertussen al voorbij, maar er is tóch nog goed nieuws voor jou:

In deze moeilijke tijden geeft Anja nog tot en met 12 april 2020 maar liefst 50% korting om mama’s een hart onder de riem te steken. #samensterk  . Alle info over deze korting vind je op haar website www.happybabywijzer.com.

Heb je pas later dit jaar nood aan meer momfidence? Je kan van een korting van 20 euro genieten bij je inschrijving voor de online Happy Baby Wijzer. Die korting geldt zelfs nog tot eind 2020. Gebruik de code GREEN&HAPPY op happybabywijzer.be and you’re good to go!

Of euh… i-de-aal om als cadeau op je geboortelijst te zetten, he! Lekker duurzaam want je haalt minder spullen in huis én het is nog een uiterst nuttig cadeau ook!

 

11 reacties
 • Ik volg Anja al sinds de geboorte van mijn kindje vorige maand en heb zo al veel van haar tips kunnen gebruiken, echt top! Meer tips en info zijn altijd welkom om dit kleine schatje nog beter te kunnen begrijpen en verzorgen!

 • Heel interessante winactie… Hopelijk brengt het wat meer duidelijkheid nu mijn tweede kindje bijna geboren wordt!

 • In verwachting van mijn eerste kindje, en na enkele jaren geleden plots plusmama te worden van twee kleuters van 3 en 5, heb ik echt geleerd dat intuitie het waardevolst is als ze aangevuld mag worden met inzichten en tips van ervaringsdeskundigen, zeker als ze met warmte en liefde gebracht worden. Heerlijke actie in deze speciale tijden! Diepe dankjewel!!

 • Wat interessant om deze actie te winnen. Lijkt me super om te winnen en zo goed te starten als ons wondertje er is

 • Supertoffe winactie! Ik doe graag mee voor onze zoon Wout (12weken) 🙂

 • Mijn klein meisje van 5 weken heeft enorm veel last van krampjes na het eten. Echt zielig soms!
  We hebben al heel wat uitgeprobeerd, maar niet veel brengt soelaas.
  Osteopaat kunnen we niet starten gezien de social distancing en lock down.
  Een online versie met tips en advies is zeer welkom in deze tijden!

 • Oh, wat een fijne actie.. ! In juni verwachten wij ons eerste kindje en die wijze, maar tegengestelde adviezen, daar hebben we al kennis mee gemaakt! Het lijkt me heerlijk om de inzichten van Anja te leren kennen.. net als het boek van Maarten..

 • Op 7 maart werd onze zoon geboren. Het is een hele uitdaging om te begrijpen wat hij juist wil en nodig heeft op het juiste moment. We willen hier graag beter in worden en één plaats waar we met al onze vragen terecht zouden kunnen is daarvoor meer dan welkom! Fingers crossed!

 • Dit zou voor ons een grote hulp betekenen voor zowel ons dochtertje Celine van 11 weken oud, als haar zusjes, mezelf en m’n man. In deze Lock Down-tijden leven we erg dicht op elkaar en zou wat meer rust en slaap voor iedereen een groot cadeau zijn. xxx

 • Ik heb de liefdevolle zelfstandig slapen cursus reeds gevolgd en na 5 jaar, konden we opnieuw doorslapen!
  Nu zwanger van een 2de ukkepuk en de happy baby wijzer zou goed van pas komen!

  • Proficiat met je zwangerschap! De giveaway/korting is ondertussen al verlopen, maar je kan zeker nog bij Anja terecht voor de Happy Baby Wijzer.

Laat een reactie achter