Gezonde babyvoeding? Just. natuurlijk!

Gezonde babyvoeding? Just. natuurlijk! 541 860 GreenKit

Mama’s willen het beste voor hun kind. Punt. Papa’s ook trouwens. En af en toe staat er eens een mama op die te lang moet zoeken naar het beste voor haar kind en daarom maar gewoon zelf de handen uit de mouwen steekt*.  Meet Klaartje. Van Just., die voor jou en je gezin biologische babyvoeding en family food maakt!

Versgekookte babyvoeding

Ik weet nog goed dat ik me tijdens mijn zwangerschap had voorgenomen om altijd vers te koken. Vanaf het moment dat mijn kleintje aan vaste voeding zou beginnen, zou ik dagelijks in potjes staan roeren. Geen vooraf voorbereide en verpakte fruitpapjes en groentepapjes voor mijn oogappel. No sir.

En toen kwam de realiteit op de deur kloppen. Vermoeidheid durft het al eens overnemen. Tijdsgebrek bestaat er in elk huishouden. Kant-en-klaar-maaltijden zijn nu eenmaal handig, ook als je op pad gaat bijvoorbeeld.

En daar vloog mijn principe het raam uit. Ciaokes, principe. Welkom potjesvoeding.

Ik moet er nu nog steeds smakelijk om lachen.

Just kookt babyvoeding, jij warmt op

Maar echt even goed als mijn eigen gekookte papjes was het toch niet. Heb je ooit al eens geroken aan een niet verwarmd potje babyvoeding? Ik raad het niet aan.

Klaartje zag als mama ook dat het beter kon. Ze wilde net als ik (en ongetwijfeld net als jij) ook gezonde voeding voor haar kind toen het tijd was om naar vaste voeding over te stappen. Maar in plaats van genoegen te nemen met wat er in de supermarkt te vinden was, ging Klaartje zelf aan de slag én belandde haar gezonde voeding voor baby’s en het hele gezin in de winkelrekken. Ze omringt zich daarbij ook door professionals die alles weten over gezonde voeding voor kinderen, zodat jij zeker bent dat je je kind iets gezonds voorschotelt met Just.

Klaartje houdt het graag simpel. Eenvoudige, pure, biologische en Belgische ingrediënten. Daar wordt elk mamahart gelukkig van: gezonde voeding, hopsa, in de winkelkar, thuis even opwarmen en hopsa, gezonde voeding in het mondje van het kapoentje

Dat is dus tijdswinst. Tijd die je kan inzetten voor andere belangrijke dingen. Knuffelen met je baby. Samen op wandel. Vogeltjes aanwijzen voor je peuter en samen in modderpoeltjes spetteren.

What you see is what you get

Bij Just. heb je 2 categorieën: babyvoeding, voor je kleintje vanaf 4 maanden en family food, voor iedereen vanaf 12 maanden (ja, ook voor jou dus 🙂 )

Voor welke puree of krokante groenteschijf je ook kiest, alle just.-ingrediënten komen uit de natuur. Je hoeft dus geen leesbril op om te onderzoeken of er bewaarmiddelen, smaak-, geur- of kleurstoffen inzitten. Je zal ook geen toegevoegde suiker, zout, koemelk, ei, lactose, gluten, noten, schaaldieren, vis, tarwe in de producten van Just. vinden. Hoor ik daar een moederhart juichen?

De krokante groenteschijfjes zet je makkelijk in tijdens de maaltijd, als gezonde snack of in de broodtrommel. Voor je ‘t weet heeft je hele gezin weer een extra portie groentjes binnen. Wie weet vragen ze wel naar meer!

Tell me more

Wat ik ook wel apprecieer aan Just. en Klaartje is dat ze zich niet verschuilt achter blabla. Ze heeft het niet uitgebreid over hoe het slecht gaat met de planeet. Ze doet er gewoon iets aan door voor haar product keuzes te maken. Biologische, vegetarische, gezonde voeding voor je baby, je peuter en het hele gezin. Daar staat Just. voor. En voor genieten. Tegelijkertijd is ze ook nog eens kritisch en perfectionistisch. Dat is handig voor jou als ouder, want dan moet jij daar alvast geen energie meer in steken bij het kiezen van de maaltijden voor je kind.

Klaartje is zelfs benieuwd naar input! Heb je een idee voor een lekker en gezond groentepureetje? Ze hoort het graag! Vertel in de commentaren welke combinatie favoriet is bij jouw kleintje.

 

Dit blogbericht kwam er dankzij de fijne samenwerking tussen GreenKit en Just. In de 3e editie van de GreenKit ontdekkingsdoos, vind je mooie postkaarten van Just.

*Dat is herkenbaar 🙂

Laat een reactie achter