blabloom-in-GreenKit

Geboortelijst samenstellen? Op Blabloom kan je vertrouwen!

Geboortelijst samenstellen? Op Blabloom kan je vertrouwen! 720 451 GreenKit

Als je aan je Grote Baby Avontuur begint, dan blijkt je hebben en houden ineens uitgebreid te moeten worden. Een wiegje. Een wipper. Een mens heeft een hele nieuwe babyuitzet nodig. Wil je dat graag duurzaam aanpakken en heb je geen zin om het allemaal zelf bij elkaar te shoppen? Dan is het extra handig om de deskundige hulp van Blabloom in te schakelen, want zij zetten de duurzaamste spullen voor jouw geboortelijst op een (online) rijtje!

Alle duurzame babyproducten voor je geboortelijst onder 1 dak

Toen wij het blijde nieuws kregen dat er een kleintje onderweg was, kwam de nestdrang meteen de kop opsteken. En dat nestje moest duurzaam, dat was al meteen vanaf het begin een uitgemaakte zaak. Had ik toen Blabloom gekend, dan had me dat heel wat zoekwerk en miskopen bespaard! Zij zijn namelijk lekker streng als het op duurzaamheid aankomt. En dat moet, voor die kleine ukjes van ons. Je weet dus meteen dat je al je zorgen kan laten varen als Blabloom je helpt bij het samenstellen van je geboortelijst.

Je hebt de keuze: je kan gaan neuzen in hun stenen winkel in Houthalen, of je kan makkelijk bestellen via hun webshop. Zelfs bij hun verzending is het al groen wat de klok slaat want ze verzenden waar mogelijk je aankopen in herbruikte dozen en zelfs het vulpapier in en de plakband rond die dozen is ecologisch! Hoe geweldig is dat?!

Ik moet je wel waarschuwen: de Blabloom website is er zo eentje waar ik vaak veel langer op zit dan ik oorspronkelijk gepland had. Ze hebben veel, zoooo veel! Zonnecrème voor de hete dagen, kersenpitjes voor de koude nachten, ecologische wegwerpluiers en draagdoeken voor onderweg, plasticvrije serviesjes en verantwoord speelgoed voor de gezelligheid binnenshuis. You want it, they’ve got it!

Test, test, 1-2 test

Kim en Annelies startten hun duurzame kinderwinkel eigenlijk vanuit eenzelfde insteek als ikze misten een makkelijke toegang naar duurzame babyproducten toen zij zelf kleine kinderen hadden. Ze hebben thuis dan ook een paar kleine testpersonen bij de hand, dus hun hele aanbod werd door groot en klein goedgekeurd. Inmiddels verzamelden ze een fantastisch team rond zich: stuk voor stuk gedreven mensen met een groen hart en een passie voor kinderen.

Regelmatig valt er ook een interessante nieuwsbrief van Blabloom in mijn inbox. Over gezond opvoeden in een gezonde omgeving. Met tips om je baby koel te houden tijdens de warme dagen, met uitleg waarom ze voor dit of dat product kiezen. En bijna elke keer met een oproep om een product uit te testen. Want dat is ook al zo ontzettend leuk aan Blabloom: ze laten hun producten regelmatig eens testen door testouders en testkindjes, dus geef je gerust op om testpanel te spelen met je kroost! De tester mag het product houden, alle nieuwsbrieflezers krijgen de kans om de review te lezen én dat product met korting te kopen. Dus iedereen wint!

Dat is pas een écht duurzame geboortelijst!

Blabloom heeft een uiterst origineel cadeautje in de GreenKit ontdekkingsdoos gestoken: een geboortelijst checklist. Dat is nu eens handig! Want toen ik dat nieuwe leventje in mijn buik voelde groeien, groeide er daarnaast ook een kleine hamster die vond dat er heel erg veel babyspul gekocht moest worden. Maar Blabloom krijgt zo’n hebberige hamster de mond gesnoerd: in hun checklist kan je rustig overlopen wat je nu eigenlijk écht moet hebben. Dan kan je alle br*l op die geboortelijst achterwege laten. En nóg handiger – en goed voor Moeder Natuur – in hun checklist moedigen ze je ook aan om dingen te lenen!

 

Welke spullen heb jij kunnen lenen van andere ouders? En welke toppers heb jij bij Blabloom gevonden?

 

Dit enthousiaste blogbericht kwam tot stand dankzij het partnerschap tussen GreenKit en Blabloom. En hoera, hoera, je zal hen ook terugvinden in de 2e editie van de GreenKit ontdekkingsdoos!

Laat een reactie achter