geboortelijst-GreenKit-Mic Mac Minuscule

Geboortelijst bij Mic Mac Minuscule? Dat is een eco-totaalpakket!

Geboortelijst bij Mic Mac Minuscule? Dat is een eco-totaalpakket! 534 534 GreenKit

Dat lees je goed. To-taal-pakket! Want de dames van Mic Mac Minuscule zijn niet enkel dé upcycling queens van geboortelijsten. Ze denken echt aan alles en ze regelen het met de glimlach voor je! (Tussen ons gezegd en gezwegen: volgens mij hebben die meiden ergens een toverstokje liggen ofzo. Niet te doen, de pareltjes en de geniale ideeën die zij uit hun hoed toveren om een fantastische geboortelijst voor jou samen te stellen.

Hoe ze precies een geweldige tweedehands geboortelijst op maat voor je regelen, dat kon je al eens op de GreenKit blog lezen. Vandaag vertel ik je graag wat over de extra features.

Eco extra’s bij je geboortelijst

Bij Mic Mac Minuscule kunnen ze je niet alleen van een ecologische geboortelijst voorzien, maar ze zorgen er in 1 adem ook voor dat je geboortekaartje totally eco proof is. Maar dat is nog niet alles! Ook bij je suikerbonen kan je via deze upcycle ladies voor een ecologisch toppertje kiezen. Hoe dan? Suikerbonen zijn toch suikerbonen? Ah, nee. Suikerbonen bij Mic Mac Minuscule zijn Boinky Beans! Dat zijn suikerbonen die gered zijn! Ik leg het even uit…

Stel je voor. Ben jij van het type dat in de supermarkt het liefst de scheve komkommer mee naar huis neemt? Of kies jij steevast voor die gekke wortels met 2 benen? Dan passen de Boinky Beans van Mic Mac Minuscule he-le-maal bij jou! Want geef toe, een suikerboontje met een klein hoekje af, die zijn toch even lekker!? Lekkerder zelfs, want je hebt ze van de afvalberg gered. Jij versus voedselverspilling: 1-0!

Psst, hou je niet van “klassieke” suikerbonen, ze hebben ook heel wat andere duurzame doopsuikeralternatieven, van vetplantjes tot biosapjes!

Cadeautjes van restromen op je geboortelijst

Wie ooit al eens iets zelf gemaakt heeft, weet dat er overschotjes zijn. Of je nu aan het knutselen gaat, met een zaagmachine in de weer bent geweest of je naaimachine bovenhaalt, op het einde van zo’n creatief moment liggen er vaak nog heel wat kleine en zelfs minder kleine stukjes van vanalles.

In een productiebedrijf is dat ook zo. Reststromen heet dat dan. Dat zijn de stukken grondstof waar ze niets meer mee kunnen. Dat gaat dan klassiek gewijs… de vuilbak in. Maar Mic Mac Minuscule steekt er een stokje voor dat die bruikbare grondstoffen op de afvalberg belanden. Want zij weten wel wat te doen met die restjes hout, die stukjes stof, die ditjes en die datjes. Dan worden die reststromen recupmateriaal. Ofte een geweldig mooi lampje voor in jullie kinderkamer! Of de allerleukste mini-puzzels om in plaats van doopsuiker aan je kleine bezoekers mee te geven. Speelgoedzakken. Mandjes voor bij de verzorgingstafel. Allemaal stuk voor stuk prachtige spullen, gemaakt uit recupmateriaal.

Geniaal vind ik dat! Wat jij?!

 

Dit blogbericht kwam er door de fijne samenwerking tussen Mic Mac Minuscule en GreenKit. In de 3e editie van de GreenKit ontdekkingsdoos vind je leuke stickers om iets – zeg nu een potje ofzo – leuk te pimpen en zo een tweede leven te geven!

 

Laat een reactie achter