geboortekaartje-Madam-Sam

Geboortekaartje kan ook groen dankzij Madam Sam!

Geboortekaartje kan ook groen dankzij Madam Sam! 1002 1000 GreenKit

Plots zie je daar 2 kleine streepjes verschijnen. En dan weet je ‘t: binnen 9 maanden zijn jullie niet meer met 2 (of 3 of 4, …) Er groeit een ukje in je buik. En naast dat ukje fladderen vlindertjes die je helemaal enthousiast doen worden over de gekste ideeën voor doopsuiker en babykamers en alle leuke spannende dingen die in orde gebracht moeten worden voor jullie toekomstige wondertje komt piepen. Zoals ook hét perfecte geboortekaartje.

Wij vonden het alvast niet zo makkelijk om een geboortekaartje te kiezen. Hopen geboortekaartjes passeerden de revue, maar we zagen vooral wat we niet mooi vonden. Oké, oké, ik geef het toe, we waren niet de makkelijkste klanten, maar als we toen Madam Sam hadden gekend, dan had onze zoektocht toch heel wat sneller achter de rug geweest! Want Madam Sam pakt het groen aan. En mooi. Topcombinatie dus.

Doe eens gek!

We hadden het al eens over groene doopsuiker, maar een geboortekaartje, dat kan dus ook op geheel groene wijze! Dankzij Madam Sam

We hebben allemaal al wel eens een geboortekaartje van gerecycleerd papier in onze postbus gehad. Daarvoor kan je bij Madam Sam terecht. En niet gevreesd, zo’n gerecycleerd papier hoeft echt geen geitenwollensokken-bruin te zijn (tenzij je dat net als ik graag zou hebben!), dat gaat van bruin naar minder bruin naar gebroken wit naar witter dan wit. Keuze genoeg!

Als je nog een stapje gekker wil gaan, dan kies je voor een plantbaar geboortekaartje. Dat is super leuk want geef toe, alle geboortekaartjes die jij ooit al gekregen hebt, die staan een paar weken te blinken op de kast, maar daarna verhuizen ze naar een lade (of de papiermand). Dit exemplaartje blijft geen stof vergaren in het huis van de bestemmelingen, maar geeft hen er een vrolijk bloemetje voor in ruil! Yep yep, je kan voor een plantbaar geboortekaartje kiezen, met zaadjes erin! 

Als je dat al alle gekheid samen op een stokje vindt, dan ga je de laatste optie helemaal geweldig vinden. Ga even zitten. Misschien is een… snoepkaartje wel iets voor jullie! Ja, hoor, kan best. Het geboortekaartje is gemaakt van snoeppapier en als ie z’n blijde boodschap heeft verkondigd, kan ie de hongerige magen vullen! Hoe tof is dat?! Van zero waste gesproken!

Keuzestress bij het geboortekaartje

En dan. Je wil natuurlijk dat dat kaartje van je uk er leuk uitziet. Madam Sam maakt het je gemakkelijk. Je kan bijvoorbeeld uit haar kaartjes uit de collectie kiezen. Superhandig voor iedereen die geen gedoe wil. Samen kijken, kiezen, klaar. Ze heeft verschillende stijlen in de aanbieding, dus de kans is groot dat je je ding vindt!

Of je kan door haar een kaartje op maat laten tekenen. En dan wordt het ook een pareltje. Echt waar. Madam Sam kan alle stijlen aan. Graag iets illustratiefs? Check. Liever abstract? Done. Scandinavische stijl? Komt in orde. Bloemen, dieren, landschappen? U vraagt, Madam Sam draait.

Wil je écht iets persoonlijks maken van het geboortekaartje? Ga dan voor je eigen ontwerp. Jij, jullie, de grote broer of zus, meter en/of peter, … kunnen helemaal zelf creatief uit de bol gaan en dan zorgt Madam Sam ervoor dat jullie kunstwerk op een ecologisch kaartje gedrukt wordt.

Ooooh, Madam Sam, waar was je zoveel jaar geleden toch toen wij je nodig hadden?!

Laat een reactie achter