fotoshoot-lumierephotography-greenkit

Fotoshoot? Prima eco cadeau!

Fotoshoot? Prima eco cadeau! 1280 1024 GreenKit

Zwanger zijn, dat is een speciaal gevoel. Voor de ene is het hemels, de ander heeft last van kwaaltjes, voor anderen is het dan weer echt afzien. Maar zo’n bolle buik hebben, dat is en blijft speciaal en toch ook uniek bij elke zwangerschap. Dus is het fijn om er een mooie herinnering aan te hebben. Om eens terug te kunnen kijken naar die tijd. Ik weet alvast dat ik het jammer vind dat ik geen stapel foto’s heb van dat moment. Een fotoshoot is dan een leuk idee. Jij, je partner, de kindjes die je al hebt rondhuppelen. Niets mooiers dan zien hoe je gezinnetje groeit.

Fotoshoot? Prima idee voor op je geboortelijst

Ik was zelf niet zo van de ‘hebbedingen’ voor op de geboortelijst. Een zoveelste knuffel. Een stapel prachtige kleertjes met onhandige knoopjes waar je schat toch in een mum van tijd uitgroeit. Tuurlijk, je hebt spullen nodig, oké, maar geen 4 versies van alles.

Veel leuker om cadeau te krijgen, is een herinnering. Een fotoshoot met je newborn is daar een prachtig voorbeeld van. Zeker als je al een kindje hebt, want dan ben je natuurlijk al voorzien op het vlak van wiegjes en kinderbordjes en wat-nog-allemaal. Zeker als je ‘t genderneutraal hebt aangepakt. Als je dan een enthousiaste (schoon)moeder, vriendin, peter, meter, … hebt die jou toch zooooo graag een cadeau wil geven, dan is een fotoshoot tijdens je zwangerschap óf met je kersverse ukkie i-de-aal.

Dat je minder spullen krijgt om bij de hoop te zwieren, maar een fijne ervaring cadeau krijgt, dat is dus ook lekker meegenomen voor het milieu!

Hoe An haar fotoshoots groen aanpakt

Fotograaf An van LumierePhotography is iemand die in haar leven ook haar best doet om de dingen duurzamer aan te pakken. En die lijn probeert ze waar mogelijk ook door te trekken naar haar beroep.

Ze biedt alvast een ervaring aan, in plaats van een ding. Want die fotoshoot zelf is een hele belevenis. An neemt haar tijd om samen met je gezin op een ontspannen manier natuurlijke foto’s te maken.

An komt daarvoor gezellig bij je aan huis. Handig voor jou ook, dat An tot bij jullie komt, want dat spaart weer wat gesleur met maxi-cosi’s en spullen uit én een autoverplaatsing met je hele gezin. Je zit gezellig, comfortabel, op je eigen plek, waardoor je lekker ontspannen bent en een eerlijk echt beeld van jullie kraamtijd krijgt.

Fotoshoot is geen ‘waste shoot’

An kan je ook nog bij latere mooie momenten in je leven inschakelen om jullie met haar lens in de kijker te zetten. Maar ze heeft een belangrijk principe: ze doet niet aan cake smashes, want dat vindt ze dikke verspilling (En gelijk heeft ze. Lekkers hoort in je mond!)

Verder neemt ze ook achter de schermen bewuste keuzes: An komt zelfs het liefst tot bij jou met de fiets. Lekker eco! Ze werkt ook samen met een lokaal labo zodat jouw foto’s niet onnodig het hele land door moeten reizen, en ze laat haar promotiemateriaal lokaal drukken op stropapier. Je foto’s krijg je in een ecologische verpakking. Het zijn kleine dingen, maar iedereen weet dat kleine beetjes één groot maken. Ik vind het ook inspirerend om te merken dat echt iedereen op zijn of haar manier kan bijdragen aan een meer ecologische maatschappij, vaak door kleine keuzes en gewoontes.

Korting!

En het is onze geluksdag want An geeft aan iedereen die deze blog leest een kortingscode! Als je An vóór 30 juni 2023 contacteert om een newborn shoot te boeken en de magische woorden Stoefboekje_blogGK eraan toevoegt, dan krijg je gratis en voor niks een superleuk fotoboekje ter waarde van 25 euro dat je overal uit je handtas kan toveren zodat iedereen je uk kan bewonderen!

 

Dit blogartikel kwam tot stand door de fijne samenwerking tussen LumierePhotography en GreenKit. #publiciteit

Laat een reactie achter