Elektrische tandenborstel van Jack N’ Jill: goed begonnen is half gewonnen

Elektrische tandenborstel van Jack N’ Jill: goed begonnen is half gewonnen 550 550 GreenKit

Tandjes poetsen, dat is doorgaans niet de meest favoriete bezigheid van kleine kindjes. In veel gezinnen is het een dagelijks gevecht, 2 keer dan nog,  waar heel wat gemopper en gemiep bij komt kijken. En uiteindelijk is er ook al-tijd te kort gepoetst want zowel jij als ouder als je kleine uk willen er zo snel mogelijk vanaf zijn. Het is gedoe, daarover is elke ouder het ongetwijfeld met me eens. Maar Jack N’ Jill staat je graag bij met de elektrische tandenborstel Tickle Tooth Sonic Toothbrush en de Buzzy Brush om alles wat vlotter te laten verlopen!

Elektrische tandenborstel voor de kleinste (hoekjes)

Bij je mini tot 3 jaar, ga je die tandjes – zachtjes natuurlijk – te lijf met de Tickle Tooth Sonic Toothbrush. Met het handige LED-lampje kan je ook de kleinste donkerste hoekjes in dat mondje helemaal schoon poetsen. Het vervangbare tandenborstelkopje trilt lichtjes en na 30 seconden stopt ie even om je te verwittigen dat je naar een ander rijtje tanden moet verhuizen met je poetsmachine. Na 2 minuutjes stopt de vibratie. Lekker handig want dan hoef je de klok niet meer in het oog te houden om zeker lang genoeg te poetsen. 

Heb je een kleine doe-het-zelver in huis? De kleinste handjes passen rond de makkelijke vorm. Ikke doen, ikke doen!

Tandenpoetsfeest

Vanaf 3 jaar stap je over op de Buzzy Brush van Jack N’ Jill. Dat tandenpoetsen leuk kan zijn, dat weten ze daar wel! Ze zorgen dan ook graag voor wat extra vrolijkheid aan het begin en het einde van de dag: dankzij de kleurrijke sticker grijpen je schatjes meteen naar hun tandenpoetsmaatje!  Tijdens het poetsen geniet je ukkepuk ook van een vrolijk liedje dat – je raadt het al –  exact 2 minuten duurt. Jong geleerd is oud gedaan, dus zo sluipt die goede gewoonte om lang genoeg te poetsen er ongemerkt in! #parenthack En euh… hou je vooral niet in om ondertussen zelf een klein dansje te placeren!

Je kan ook kiezen voor de gesproken instructies, maar dat is vooral interessant als je van plan bent om je kleine bolleboos al vanaf 3 jaar een taalbad te geven want die instructies zijn in het Engels. Maar kom, wie heeft gezegd dat enkel Dora onze kleintjes spelenderwijs iets mag aanleren? Wat denk je, heb je graag een kleine polyglot in huis? Doen dan! 

Zit je zelf met een ochtendhumeur en wil je enkel stilte, stilte, stilte tot je je eerste koffie op hebt, dan kan je ook voor de stille modus gaan. En dan wens ik je huisgenoten ook alvast veel sterkte toe 🙂 ) Toch nog even een tip als je van je ochtendhumeur vanaf wil: Misschien krijg je je kleintje(s) wel zo ver om die vrolijke JackNJill-sticker op jouw tandenborstel te plakken in plaats van op de hunne. Proberen gaat mee, he. 

Waarom je een elektrische tandenborstel van Jack N’ Jill wil

Nodig de tandenfee dus al maar uit, want vanaf nu wordt tandenpoetsen een feest! En dat poetsen zal ook beter gebeuren dankzij al die handige snufjes van Jack N’ Jill. Nu denk je misschien, een elektrische tandenborstel is een elektrische tandenborstel, maakt niet uit welk merk. Punt. Maar bij alles wat in een kindermondje gaat, denk je toch beste even na. Is het wel gemaakt uit veilige materialen? Jack N’ Jill heeft het denkwerk alvast voor jou gedaan! In hun tandenborstel vind je daarom geen BPA, geen ftalaten en geen PVC. No, sir. Driedubbele high five.

 

Vertel, vertel: Is tandenpoetsen bij jullie een gevecht of gaat het vlotjes since day 1? Laat het weten in de reacties!

 

Wil je meer weten over de producten van Jack N’ Jill, lees dan verder op Tandpasta van Jack N’ Jill, wat zit er eigenlijk in? of Tandenpoetsen stap voor stap én duurzaam of De superheld voor tandjes of Zonnecrème, 3 dingen die je moet weten over die van Jack N’ Jill! of Babyshampoo en andere vrolijke badproducten van Jack N’ Jill .

 

Dit artikel kwam er dankzij de fijne samenwerking tussen Jack N’ Jill en GreenKit. In de 5e editie van de GreenKit ontdekkingsdoos vind je weer een fijn staal!

 

 

Laat een reactie achter