babyshop-GreenKit-Little Lilly's

Een duurzame babyshop… met net dat ietsje meer – én korting!

Een duurzame babyshop… met net dat ietsje meer – én korting! 722 473 GreenKit

Als je ooit al eens een geboortelijst in een winkel gelegd hebt, dan weet je dat je een paar uurtjes kwijt bent aan dat winkelbezoek. Langs alle rekken in de babyshop sjokkelen. Lang staan en luisteren. Je krijgt meestal een hele rondleiding én een hoop uitleg bij artikels waarvan je al weet dat je ze niet op je lijst wil. Niet ideaal voor een (hoog)zwangere dus. Want lang staan en rondsjokkelen behoren op dat moment absoluut niet tot het lijstje van favoriete bezigheden! 

Daar wist Shana van Little Lily’s wel raad op! Via de website van Little Lily’s kan je lekker van thuis uit bekijken wat jou bevalt en die items alvast een hartje geven. Een soort van pre-geboortelijstje maken dus. Zo kan je je bezoek aan de babyshop om de lijst effectief vast te leggen véél efficiënter maken en kan je gericht je vragen stellen zonder dat je uuuuren moet rondlopen met – ik zeg maar wat – harde buiken of een jengelende ‘grote’ broer of zus aan je been. En nee, geen stress, het is niet omdat je op het hartje geklikt hebt dat je dat item dan ook absoluut verplicht zonder pardon moét aankopen. Nee, nee, het hartjes klikken is maar voorbereidend werk. Nu ja, werk, het lijkt eigenlijk veel meer op voorpret dan op werk, niet?!

Shana dacht aan alles

Als je geboortelijst dan helemaal samengesteld is, kunnen je bezoekers makkelijk iets uitzoeken dat bij jullie past. En wees gerust, je zal je ukkie niet op de grond moeten laten dutten als nog niemand van je bezoekers je babynestje van de geboortelijst cadeau gegeven heeft! Je kan vóór je bevalling al spullen van je geboortelijst mee naar huis nemen. De gulle gever ziet je item nog op de geboortelijst en kan dat item kiezen als cadeau.

Sluit je jullie geboortelijst af, dan krijg je nog een aankoopbon van maar liefst 10% op het aankoopbedrag. Dat is ook een mooi meegenomen extra cadeautje!

Geboortelijst… nieuw of tweedehands?

In haar winkel vind je alles wat je nodig hebt voor de start van je kleintje én Shana selecteert haar aanbod ook op milieuvriendelijke criteria. Maar bij Little Lily’s gaan ze graag nog een stapje verder om écht voor jou op maat te werken. Als jij van tweedehands houdt, dan gaat Shana voor jou op jacht naar die tweedehands artikelen. Die items kan je naast nieuwe items uit de winkel mee op je geboortelijst zetten. Zo shop jij een geboortelijst bij elkaar die hélemaal bij jullie past. En daar doet Shana het allemaal voor!

Korting-korting-korting in deze duurzame babyshop!

Voel jij het al kriebelen om eens te gaan piepen bij Little Lily’s welke fijne duurzame items je daar op de kop kan tikken voor je kleine lieverd? Dan is het your lucky day want je krijgt tot eind december 2022 eenmalig 10% korting op een aankoop van 50 euro met de kortingscode greenkit22! Hoera, hoera, hoeraaaaaaaa!

Vertel eens, welk item heb jij tweedehands gekocht (of wil je tweedehands kopen) voor jouw kleine schattebout? Schrijf het in de comments! Ik ben benieuwd!

Dit bericht kwam er dankzij de fijne samenwerking tussen Little Lily’s en GreenKit. Ook in de GreenKit ontdekkingsdoos vind je een kortingscode van Little Lily’s. #publiciteit

 

Laat een reactie achter