draagdoek-Knoop&Go-GreenKit

Een draagdoek: onmisbaar voor iedereen! En korting!

Een draagdoek: onmisbaar voor iedereen! En korting! 427 640 GreenKit

Als je kleintje eindelijk na 9 lange maanden wachten in je armen ligt, dan wil je die ukkepuk het liefst nooit meer loslaten. Dichtbij jou is het veilig. Warm. Vertrouwd. Maar er komt natuurlijk een moment dat je wel weer uit je knusse nestje moet komen en moet meedraaien in de wereld rondom jullie 2. Eerst in huis. Daarna ook buiten. Daarom zeg ik met volle overtuiging: hal-le-lu-ja voor de draagdoek! Dat de uitvinder van de ‘overdreven-lange-lap-stof’ een standbeeld verdient. Of heilig verklaard mag worden.

Want is me dat een heerlijkheid, zeg, om je kleintje zo lekker dichtbij te hebben en ondertussen je handen vrij te hebben om ook nog vanalles te kunnen doen wat nu eenmaal moét gebeuren. Ik wilde hier eerst ‘vanalles nuttigs te doen’ schrijven. Maar geef toe, er is echt waar niets nuttiger dan er te zijn voor je kleine lieve schat. Of om heerlijk op wandel te kunnen met je zoetje vlakbij.

In de knoop

Als je zo’n draagdoek voor het eerst knoopt, dan is het wel even zoeken. En dan is het extra handig om iemand zoals draagconsulent Leentje van Knoop&Go te hebben die je kan laten zien hoe het moet! Want – en dat is belangrijk – je moet het wél juist doen. Leentje wijdt je met veel plezier in de wondere wereld der draagdoeken in. Want u weze gewaarschuwd: er is véél keuze! Je kan gaan voor een geweven draagdoek, een rekbare draagdoek, ringslings, Mei Tai, draagzakken*. Maar geen stress: Leentje wijst je de weg naar jouw ideale stuk.

*GreenKit is niet verantwoordelijk voor eventuele draagdoekkoopverslavingen. 😉

Huur een draagdoek

En wat helemaal geweldig is: bij Knoop&Go kan je een draagdoek huren. Daar maakt mijn duurzame hart een sprongetje van. Zo kan je testen wat er voor jou het beste werkt en vermijd je een miskoop die in de kast blijft liggen. Of je kan ontdekken welke verschillende stuks je zeker wil. Voor de ene uitstap is een draagdoek ideaal, voor de andere heb je dan misschien weer liever een draagzak die je in een paar klikken aanhebt.

Uitgedragen? Dan gaat ie weer terug naar Leentjes draagbib. En dan kan jij weer een exemplaar uitkiezen dat helemaal bij je grotere uk past.

Prima geboortecadeau

Een draagdoek vond ik zelf écht een onmisbaar stuk. Dat is dus een prima idee voor op de geboortelijst. Of wat dacht je ervan om meteen wat expertise in huis te halen door een workshop of een draagconsult van Knoop&Go op je geboortelijst te zetten? Als dat geen nuttig, gezellig, waardevol, duurzaam kraamcadeau is, dan weet ik het ook niet meer 🙂 !

Kortingscode!

En je hebt geluk want nu kan ook jij met de kortingscode READYFORSUMMER genieten van de 15% korting op de hele webshop van Knoop&Go (met uitzondering van wat er al met korting staat aangeduid.) Snel daarheen, de korting geldt tot 31 mei 2021! Typ de kortingscode bij je aankoop zeker bij de opmerkingen!

2 kleine geheimpjes over mijn draagdoek

Zal ik eens een geheimpje vertellen? Toen onze mini geboren was, vonden we het geweldig om lekker huid op huid in die draagdoek rond te lopen. In huis dan, he. Mijn bovenlijf tegen haar lijfje. Die aangeboren huidhonger wordt meteen gestild met al dat kangoeroeën. Ja hoor, er is een naam voor alles. Dit is wel een hele leuke naam 🙂 .

Voel je het ook kriebelen om jezelf en je pasgeboren kleintje enkel in een draagdoek te wikkelen en je t-shirts in de kast te laten liggen? Doen!

 

Dit blogbericht kwam er dankzij de fijne samenwerking tussen Knoop&Go en GreenKit.

Laat een reactie achter