de eerste GreenKit ontdekkingsdoos wordt overhandigd

De eerste GreenKits werden overhandigd!

De eerste GreenKits werden overhandigd! 1920 1440 GreenKit

Yessss! Vreugdedansjes en (kinder)champagne voor iedereen! De gratis GreenKit ontdekkingsdoos is er eindelijk!

Zo zottekes eigenlijk. Wat een goeie 7 jaar geleden tijdens mijn eerste zwangerschap als gek idee in mijn hoofd sprong, heb ik nu in mijn handen. Voor echt. Dé GreenKit. Dé kickstart voor superheld(innet)jes!

De droom

Ik neem je nog even mee naar het waar en het waarom en het hoe van dit hele avontuur. Waar hebben we al gehad: als zot idee in mijn hoofd dus. Waarom dan. Wel, toen ik zwanger was van ons eerste smurfje, wilden we een duurzame babyuitzet bij elkaar sprokkelen. We vonden dat belangrijk dus we vlogen er enthousiast in. Maar die buik van mij groeide en groeide en 9 maanden zijn voorbij voor je ’t weet. We hadden al aardig wat duurzaams bij elkaar gevonden, maar achteraf ontdekten we vaak nog producten waarvan we niet eens beseften dat die milieuvriendelijke versies bestonden. En dan sta je daar met je nieuwe spullen die je al gekocht en gekregen hebt. En toen kwam het idee. De droom. ‘Ik ga die zoektocht makkelijker maken voor andere ouders in spe!’. Die droom viel toen met alle babydrukte wel weer even in slaap, maar werd weer klaarwakker toen ons 2e smurfje geboren werd.

De werkelijkheid

Et voila. Zo gezegd, zo gedaan. Dat is dan het hoe. Met ruim wat tijd ertussen welteverstaan.

En dus stond ik nu, 7 jaar later, weer bij mijn vroedvrouwenpraktijk van toen. Niet met een bolle buik deze keer, maar met stápels ontdekkingsdozen. Ik kon er meteen al wat mama’s in spe blij maken!

En de slagroom op de taart (nee, niet de kers nee, de kers op de taart zijn de blije reacties) was dat ATV zag dat het goed was!

Wil jij ook graag een kickstart voor je superheld(innet)je? Vraag dan de gratis GreenKit ontdekkingsdoos bij je vroedvrouw!

En als je me nu even wil excuseren, ik ga nog een paar keer in m’n arm knijpen en een rondedansje doen in de tuin.

Laat een reactie achter