GreenKit ontdekkingsdoos

Ontdekkingsdoos nummer 4!

Ontdekkingsdoos nummer 4! 1920 1280 GreenKit

Ik kan het zelf bijna niet geloven, maar ik zit ondertussen al aan de vierde editie van de GreenKit ontdekkingsdoos! Wat gaat de tijd snel én wat is het fantastisch dat er zoveel enthousiasme is. Ben jij ook benieuwd wat er in deze editie te vinden is? Kijk even mee!

Doe mee een…

…vreugdedansje, want deze keer doet Kudzu mee! Dat is één van de allereerste eco webshops die ik zelf jaren geleden ontdekte, dus ik vind het super fijn dat zij ouders in spe via de GreenKit verrassen met een herbruikbare tas in de ontdekkingsdoos.

Ondertussen vaste prik in de GreenKit ontdekkingsdoos is het snoeten- of billendoekje van Kempense Luierkontjes. Met de leukste prints en de vrolijkste kleurtjes. Echt een ontdekking! En ook deze keer kan je aan het zaaien met de zonnebloemzaadjes van de online geboortelijst KleineSpruit.

Ontwerpster Madam Sam voorziet 4000 zwangere vrouwen opnieuw van een leuk kaartje om de echo op te bewaren. En de teething gel van Jack N’ Jill is ook weer van de partij! De shampoo en body wash van Weleda kan natuurlijk ook niet ontbreken, net als de biologische tepelzalf van Lansinoh.

Een paar nieuwe gezichten zorgden ook voor fijne ontdekkingen in de GreenKit. Kom helemaal tot rust met de kleurplaat voor volwassenen van mama boost expert SunnyMummy. En vraag je je af waarom deze GreenKit zo ontzettend lekker ruikt? Dat is dankzij het zeepstaaltje van Meldura! Heb je zin om er zelf in te vliegen om verzorgingsproducten voor je baby te maken? Dat kan met het recept voor babybalsem van MarionMaakt dat je in de GreenKit vindt.

Ontdek ook Oh!rganic met haar heerlijke biologisch kruiden en thee’s, of de natuurlijke voedingssupplementen van Vacramal. Ga eens kijken wat eco webshop Little Lily’s allemaal voor jou in voorraad heeft om je voetafdruk te verkleinen, of ga voor plasticvrij dankzij shampoobars.nl!

Extra verrassing in de GreenKit ontdekkingsdoos

Hou zeker de blog inhet oog, want er komen nog kortingscodes en giveaways aan! Maarrrrrrrr, ik heb nog een extra verrassing voor je in petto! Via de QR-code op de groeimeter die je in de GreenKit ontdekkingsdoos vindt, krijg je in 1-2-3 kortingscodes in je mailbox die je bij vrienden van GreenKit kan gebruiken. En vergeet ook niet dat de mooie GreenKit doos zelf een tweede leven te geven als bewaardoos voor haarlokjes, geboortekaartjes, het eerste mutsje, …

Graag even alle groene vrienden op een overzichtelijk lijstje? Hierheen! Benieuwd naar de fijne groene vrienden van de vorige edities? Hop dan snel naar de eerste editie, de tweede of de derde!

Laat een reactie achter