Bio-Planet-GreenKit-biologische-supermarkt

Bio-Planet geeft je baby een duurzame start

Bio-Planet geeft je baby een duurzame start 1280 960 GreenKit

Op het to do lijstje van de dag: inkopen doen, vooral voor mijn kinderen, want eens je kindjes in huis hebt, dan vul je je winkelwagentje doorgaans voor ⅘ met spullen, eten en verzorgingsproducten voor hen! Met alle liefde en plezier natuurlijk. Zolang er in de winkelkar nog maar plaats is voor minstens 1 chocoladereep voor mij. Dus ik ga naar Bio-Planet…

Ik ga naar Bio-Planet en ik neem mee…

… mijn herbruikbare winkeltas. En die vul ik daar met alle gemak met alles wat op mijn boodschappenlijstje staat. Wat ben ik blij dat ik geen hele weg moet afleggen langs verschillende winkels, maar gewoon voor alles naar één supermarkt kan. En dan nog biologisch ook. Wat een heerlijke luxe! Oké, ik kan in een andere supermarkt ook wel eens duurzame producten vinden. Maar daar is het soms zoeken naar die ene ecologische variant die ze beschikbaar hebben, terwijl het bij Bio-Planet niet uitmaakt welk merk ik uit de rekken pluk. It’s all good. En dat winkelt toch wel handig!

Biologisch lekkers voor baby’s en kinderen

Ze maken het in Bio-Planet lekker makkelijk voor mama’s en papa’s. Naast de winkelwaar die we zelf nodig hebben, vind je er makkelijk alles voor je baby. Lekkere voorbereide babymaaltijden? Biologisch. Koekjes voor bij de fruitpap. Biologisch. Lekkere tussendoortjes, je raadt het al: biologisch.

Mijn bezoekje aan Bio-Planet zorgt ook voor een kleine trip down memory lane voor mij: Toen onze kindjes nog een pak kleiner waren, waren ze gek op mini rijstwafeltjes met wortel die ik hier nu ook in Bio-Planet spot. Dat was een winwin, want mijn smurfjes hadden het idee dat ze veel mochten ‘snoepen’ van mij en ik was tevree dat ze op iets gezonds knabbelden. Vandaag verwen ik hen graag met lekkere kindjesthee, die ik hier ook in Bio-Planet kan vinden. Niet dat grote mensen die thee niet mogen drinken, maar mijn kapoenen vragen ‘s morgens al eens graag naar hun hertjesthee. Dat is blijkbaar toch nét iets lekkerder voor mijn schatten.

Bio-Planet verzorgt je kleintje ook

Het winkelkarretje kan verder gevuld worden met ecologische luiers (voor mini’s, kleintjes en grotere kapoenen). Een organische hydrofiele doek zwier ik ook nog gauw even mee in de kar. Daarvan kan je er nooit genoeg hebben. Zelfs bij mijn grotere kindjes vind ik ze handig na het bad, of om mee naar het zwembad te nemen. Lekker compact. Hier kan ik ook met een gerust hart verzorgingsproducten voor mijn kinderen kopen en zeker zijn dat dat kleine lieve lijfje niet in contact komt met hormoonverstorende stoffen. Shampoo, check. Tandpasta, check. Nog een nieuwe kindertandenborstel. En ik zwier nog snel multivitaminen voor mijn kleine superheldjes in de kar.

Nu ben jij natuurlijk benieuwd of er in mijn winkelkar nog plaats was voor mijn chocolalalalala? Ja, hoor, wees gerust. Mama mag ook wel eens wat.

Wat is jouw favoriete product dat je in Bio-planet vindt?

 

Dit blogbericht kwam er dankzij de samenwerking tussen Bio-Planet en GreenKit. In de 3e editie van de GreenKit ontdekkingsdoos vind je een receptenboekje voor kraamkost en een bon om ecologische luiers bij Bio-Planet op te halen.

Laat een reactie achter