babyshampoo-GreenKit-JackNJill

Babyshampoo en andere vrolijke badproducten van Jack ‘N Jill

Babyshampoo en andere vrolijke badproducten van Jack ‘N Jill 550 715 GreenKit

We kennen Jack ‘N Jill al een tijdje dankzij hun natuurlijke tandpasta. Allemaal met 100% biologische ingrediënten, volledig vrij van BPA én in een biologisch afbreekbare of recycleerbare verpakking. En al 4 edities lang vind je in de GreenKit ontdekkingsdoos een teething gel om voor je ukkie de pijn te verzachten bij doorkomende tandjes. Vreugdedansje! Maar wist je dat Jack ‘N Jill niet alleen kleine tandjes verzorgt, maar ook babyshampoo en andere badproducten voor je baby en kroost heeft?

Nee? Aha!

Babyshampoo en ander leuks

Als je al fan bent van de tandpasta, dan zal de badgel, babyshampoo, douchegel en moisturizer van Jack ‘N Jill je ongetwijfeld ook kunnen bekoren. En je zal ze in een oogopslag herkennen want de vrolijke diertjes – hippo, konijn en koala – zijn ook weer van de partij. Géén Jack ’N Jill zonder die 3. Zo wordt het badderen een vrolijk moment voor groot en klein. En natuurlijk ook een veilig, want Jack ‘N Jill staat erop dat alle producten vrij zijn van zorgwekkende chemicaliën. En dat is uiteindelijk het belangrijkste: ervoor zorgen dat je in de dagelijkse verzorging van je kroost met betrouwbare producten kan werken.

Simplicity, Serenity, Sweetness

Wie makkelijk keuzestress krijgt, heeft wel een probleem. De babyshampoo slash body wash, de douchegel én de moisturizer komen in maar liefst 3 lekkere versies. Voor elk wat wils dus, of genoeg om regelmatig eens te variëren!

Sweetness, Serenity en Simplicity, ze zijn alle drie op basis van natuurlijke oliën gemaakt. Lavendelfans in the house? Serenity is jouw ding. Kokos, anyone? Dan grijp je naar Sweetness. Of had je liever ongeparfumeerd, hypoallergeen en helemaal prima voor ultragevoelige huidjes van alle leeftijden, van pasgeborenen tot gerimpelde omaatjes? Dan is Simplicity helemaal iets voor jou.

Elke dag een badje?

Je vroedvrouw kan je nog allerlei toptips geven om van een badmoment fijn quality time te maken. Weet ook dat een badmoment niet élke dag bij je routine hoeft te horen. Huidartsen adviseren je als ouder zelfs om je kindje zeker niet élke dag in te zepen. Dat is beter voor dat zachte babyhuidje. En het heeft natuurlijk nog een voordeel: je Jack ’N Jill badproducten gaan langer mee! Lekker eco! Nadeel? Je moet iets langer wachten voor je weer een ander lekker Jack ‘N Jill geurtje kan proberen.

 

Welk geurtje wil jij wel eens uitproberen? Let me know!

 

Dit blogbericht kwam er dankzij de fijne samenwerking tussen Jack ‘N Jill en GreenKit. Ook in de 4e GreenKit ontdekkingsdoos vind je een staaltje van Jack ‘N Jill.

 

Laat een reactie achter