Alles-in-één-Balsem

Alles-in-één-Balsem van Weleda: dé oplossing voor… alles!

Alles-in-één-Balsem van Weleda: dé oplossing voor… alles! 484 803 GreenKit

Ik heb het al vaker gezegd, maar omdat het zo belangrijk is, blijf ik het herhalen! Het babyhuidje van jouw kleine schattebout kan niet zomaar eender wat verdragen. Gek genoeg is de huid een orgaan waarvan we vergeten dat het doorlaatbaar is en dat wat je op de huid smeert, ook naar binnen dringt. Het is geen pantser. En al zeker de huid van je baby niet. Reden genoeg om te kiezen voor verzorgingsproducten die lief zijn voor dat kleine lijfje en geen schadelijke stoffen bevatten. Het is en blijft een gevoelig stukje lijf.

Dat zo’n babyhuidje vaak met roodheid te kampen heeft, is dan ook geen verrassing. Is het koud en guur weer? Dan zit je met een baby met rode wangetjes. Krijgt je kleintje tandjes? Dan zorgt al dat (schattige) gekwijl ook wel voor een rood huidje rond de mond. De allerschattigste kinnetjes, de leukste wipneusjes en de kleinste handjes krijgen vroeg of laat wel eens last van roodheid. En dan hebben we het nog niet over die zachte lipjes die het ook al eens hard te verduren krijgen bij te warm of te koud weer. Gelukkig zijn er een hele hoop verzorgingsproducten om dat alles weer in balans te krijgen.

Weleda lanceert dé oplossing

Maar soms wordt het wat veel. Met een poedertje voor dit en een balsem voor dat. Zeker als je op pad gaat en je die verzorgingstas vol  spullen bij elk ‘essentieel’ ding zwaarder voelt worden. Of als je staat in te pakken om op reis te gaan en het zoveelste potje bij in je toilettas probeert te proppen.

Dan is het dus handig om de Alles-in-één-Balsem van Weleda bij de hand te hebben. Gedaan met allemaal verschillende potjes en tubes mee te sleuren, ga back to basics: je hebt maar één tube mee te grabbelen om alle kleine huidproblemen aan te pakken. Thuis of onderweg. Handig, he?!

Wat de Alles-in-één-Balsem allemaal doet

Met deze balsem heb je alvast een prima oplossing voor de droge, schrale en ruwe huid. De balsem voedt de babyhuid intensief en gaat tegelijkertijd ook kalmeren én beschermen. Dat zijn maar liefst 3 vliegen in 1 klap! Sterker nog: Weleda gaat voor 4 vliegen in 1 klap want de Calendula-Alles-in-één-Balsem herstelt de eigen huidbarrière ook nog eens. Wat er dan in dat wondermiddeltje zit? Biologisch Calendula-extract, biologische cacaoboter en biologische avocado-olie. Net zoals alle Weleda babyproducten is ook deze Alles-in-één-Balsem bio en 100% natuurlijk. De balsem is ook nog eens vegan, watervrij, parfumvrij en zonder alcohol.

En vooral: er zit geen rommel die je niet in het lijfje van je baby wil. Yesssssss, dat horen we graag.

Vertel, ben jij fan? En op welke uitstap zou jij zo’n Weleda Alles-in-één-Balsem wel kunnen gebruiken? Laat het weten in de comments!

Meer lezen over Weleda? Dat kan! Weleda adviseert: smeer wat je kan eten of Weleda babyverzorging zorgt al een eeuw voor ons en ook Verzorgingsproducten van Weleda leggen je in de watten.

Dit blogbericht kwam er dankzij de fijne samenwerking tussen Weleda en GreenKit. In de 5e editie van de GreenKit ontdekkingsdoos vind je een staaltje van Weleda gezichtscrème. #publiciteit


Laat een reactie achter