GreenKit-ontdekkingsdoos-3e editie

3e editie van GreenKit – mooi vanbinnen én vanbuiten!

3e editie van GreenKit – mooi vanbinnen én vanbuiten! 1562 1132 GreenKit

Ja, how seg, dat gaat hier vooruit. Ondertussen ligt de 3e editie van GreenKit al bij vroedvrouwen in heel Vlaanderen – en bij enkele andere fijne plekken! Zo zottekes dat een wild idee werkelijkheid wordt. En zo blij om te ontdekken dat de GreenKit goed gesmaakt wordt en dat ik hier dus trots al een 3e editie mag aankondigen. Want mama’s en papa’s in spe zijn net als ik enthousiast om vanalles te ontdekken dat lief is voor hun kleintje én het milieu! Dat geeft hun ukkies al meteen een goede start. #greengeneration

Ben je benieuwd wat er allemaal in deze editie van GreenKit te vinden is? Kom even mee, dan geef ik je een rondleiding!

De grootste enthousiasteling in deze 3e editie

Bio-Planet, jouw biosupermarkt, voorziet je van een klein receptenboekje met makkelijke vriesverse maaltijden die in een handomdraai op tafel staan. Zo vullen jullie samen de diepvries nog vóór jullie kleintje er is met allerlei lekkere kraamkost en hoeven jullie geen uren in de keuken te staan terwijl jullie liever jullie kleine lieverd willen wiegen. En Bio-Planet geeft je er nóg een cadeautje bovenop! Ruil de bon die je op het eind van hun receptenboekje vindt voor gratis ecologische luiers in een Bio-Planet in je buurt!

De trouwe enthousiastelingen

Voor de derde keer op rij heeft Saskia van Kempense Luierkontjes zich samen met haar mama uuuuuren achter een naaimachine verstopt om maar liefst 4000 snoeten- en billendoekjes te naaien. Zin in meer wasbaars? Dan moet je haar zeker eens (online) een bezoekje brengen. En vergeet zeker haar kortingscode op de GreenKit groeimeter niet! 

Jack N’ Jill heeft ook weer enthousiast een staal toegevoegd aan de GreenKit. Deze keer verblijden ze je met tooth wipes. Benieuwd naar meer van hun tandverzorging? Hou dan zeker de GreenKit blog in het oog!

Mic Mac Minuscule, the queens of upcycling, zijn er deze editie ook weer bij! Zij toveren voor jou een geweldige tweedehands geboortelijst, helemaal naar jouw smaak. En hun surprise in de GreenKit? Een afwasmachinebestendig stickervel om een lelijk potje een nieuw leven te geven als vrolijk fruitdoosje, … Upcyclen, yessss!

Madam Sam is ook een vaste waarde bij GreenKit. Voor een ecologisch geboortekaartje ben je bij deze grafische ontwerpster op het juiste adres. Ze kan alle stijlen aan, maar in de GreenKit krijg je alvast een voorproefje te zien.

Voel je de nestdrang al? Heb je al helemaal zin om in het opstellen van de geboortelijst te vliegen? Dan kan Kleine Spruit je helpen. In de GreenKit vind je bloemenzaadjes of een leuk kaartje dat je samen met je baby en het cadeau op de foto kan zetten om de gulle gevers te bedanken.

Je bolle buikje verdient de beste verzorging. Heb je de zwangerschapsolie van Weleda al in je GreenKit gevonden? Smeren maarrrrrr! Een klein beetje me-time is altijd meegenomen. En wat is er nu leuker dan over die bolle buik wrijven?

Nieuwe groene vrienden in de 3e editie van GreenKit

Een vrolijke newbee bij GreenKit is Ekodette. In deze fijne webshop vind je duurzame spulletjes voor groot en klein. Ze geven jou alvast een herbruikbaar rietje cadeau!

Vivaiodays scoort met een all purpose rescue balm gel in de GreenKit ontdekkingsdoos. All purpose? Yep, all purpose. Als dat niet handig is?!

Als zwangere krijg je van je dokter soms het advies om ijzersupplement te nemen. Het Floradix staaltje zit al voor je klaar in de GreenKit!

Lansinoh ondersteunt je graag met al hun kennis en materiaal bij de borstvoeding. Met een staaltje van hun biologische tepelzalf laten ze je al even voelen wat ze voor je kunnen betekenen.

En er is nog meer te ontdekken voor de borstvoedende mama’s! Zilverkapjes geeft je een handig armbandje zodat wanhoopskreten als ‘ik-ben-vergeten-aan-welke-borst-ik-het-laatst-heb-aangelegd’ voorgoed verleden tijd zijn!

BloomYourMessage maakt er een feestje van met hun plantbare confetti en een mooi welkomstkaartje voor je kleine schat. Instant vrolijkheid gegarandeerd. Zo krijg je al een voorsmaakje van hun kaartjesaanbod!

Ik ben ook heel enthousiast over Just. Klaartje, de vrouw achter dit mooie merk, zet je kleintje meteen op het goede pad met haar verse, biologische babyvoeding, peutervoeding en kindervoeding. Ze geeft je via GreenKit een paar vrolijke kaartjes om belangrijke momenten vast te leggen.

En op de prachtige groeimeter – ik blijf er trots op 🙂 – vind je ook nog 2 toffe dames! LumierePhotography van An, die zowel op privévlak als in haar werk steeds op zoek gaat naar manieren om het duurzaam aan te pakken. En Leentje, die met Knoop&Go alle om mama’s en papa’s van in het begin een goede (draag)start wil geven! En deze dames gooien er allebei nog een kortingscode via de GreenKit groeimeter bovenop ook! Hoezeee!

En tot slot vind je ook nog een voorleesboekje waaarin Memisa toont wat ze doen en hoe je daar als ouders in spe bij kan helpen. Misschien kan het je inspireren! Als ambassadeur ben ik heel trots om hun werking niet alleen online , maar nu ook via de ontdekkingsdoos in de schijnwerpers te mogen zetten.

Volg de pijlen

Voilà. Zo hoop ik je met deze 3e editie alweer een binnenweg te tonen naar dat mooie duurzame babyaanbod.  Laat je inspireren! Wil je nog een binnenweg naar al deze fijne duurzame merken? Hierheen!

En? Heb jij al een doos te pakken? Wat vind je ervan? Ik ben benieuwd!! Laat het hieronder even weten! Nog geen doos? Bemachtig er snel eentje!

Laat een reactie achter